Angela Gladei | Top Consultanți în afaceri

Fișier

NUME,PRENUME: ANGELA GLADEI
FUNCȚIA ȘI COMPANIA: FONDATOR BDC CREATIVE

TOP PROJECT

EU4Youth – Valorificarea potențialului tinerilor antreprenori sociali din Republica Moldova și Ucraina.

E un proiect frumos și de suflet, iar echipa de la BDC Creative a fost alături în mai multe activități din cadrul acestuia. Pandemia a afectat și sectorul înterprinderilor sociale în Republica Moldova. Experții conduși de Angela Gladei au analizat situația curentă, inclusiv cadrul legal privind înregistrarea, utilizarea facilităților fiscale și finanțarea privată a acestui sector.

Șirul acțiunilor din acest proiect a fost divers, începând de la consiliere și consultări publice, întâlniri de tip focus-grup și interviuri cu actori ai sectorului antreprenoriatului social din țara noastră, precum:

– antreprenori sociali, – experți creditare bancară și nebancară (OCN), – reprezentanți ASP (Agenția Servicii Publice), – reprezentanți APL (Autorități Publice Locale), – experți în afaceri, – lideri ONG.

CIFRE VALOROASE:

– 458 de ore de training, pentru 10 participanți per întâlnire (perioada: 2019 – 2021) – 2029 de participanți la instruiri (75% de instruiri au fost livrate online; 25 off line, în (perioada 2019 – 2021) – 85 de afaceri setate și dezvoltate (perioada 2019 – 2021)

În ce domeniu consiliați clienții și care sunt serviciile exclusive pe care le oferiți doar dvs.? Experții BDC Creative consiliază antreprenorii din toată țara în tot ce înseamnă dezvoltarea afacerilor și cea personală a antreprenorului. Programele sunt ajustate individual, conform necesităților cliențior, astfel ca aceștia să-și poată realiza obiectivele strategice fixate, în cel mai eficient mod: optimizând timpul, efortul și resursele antreprenorului.

Ce solicită astăzi clienții? Ce fel de soluții?
De cele mai multe ori, clienții nu au capacitatea de a vedea în esență problemele și metodele de a le soluționa. Pe de altă parte, aceștia conștientizează că instrumentele vechi nu mai lucrează. Clienții tot mai frecvent solicită suport în dezvoltarea și diversificarea produselor sau a serviciilor, conceptelor de afaceri, elaborarea strategiei de poziționare pe piață, asistență în accesarea surselor de finanțare disponibile în Republica Moldova.

Care este cel mai solicitat produs pe care îl puteți oferi?
Cel mai solicitat produs BDC Creative chiar de la începtul anului 2021 este abonamentul Business Advisor un program complex de asistență în afaceri. Acesta presupune un abonament lunar ce permite benificierea de consultații cu experții pe următoarele domenii de expertiză specifice pentru antreprenori pe domeniile respective: financiar, organizațional, legal, marketing și promovare. Asta înseamnă că antreprenorul poate utiliza și beneficia de un program individualizat de asistență complexă pentru afacerea sa, serviciile incluse în abonament fiind transferabile (poți alege unul din cele patru domenii în care dorești să concentrezi efortul/ai nevoie de mai mult suport: finanțe/marketing/legal/organizațional, și are o modalitate de plată comodă clientului.

PENTRU A CITI INTERVIUL INTEGRAL, ACCESEAZĂ SECȚIUNEA SHOP ȘI COMANDĂ EDIȚIA APRILIE-MAI 2021.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin