Aquaterra Ball of Love

Aquaterra a celebrat dragostea printr-un bal grandios organizat pe 14 februarie, în incinta Palatului Republicii, cu sute de invitaţi în ţinute black tie şi o atmosferă ţesută de Cupidoni. O seară romantică în care cei îndrăgostiţi şi-au invitat perechea, iar cei singuri au avut ocazia să o găsească. „În această seară toţi spun „Da” unii altora. Singurătatea nu are nicio şansă!” – astfel fusese descris balul în invitaţia lansată tuturor prietenilor Aquaterra.

Aquaterra Ball of Love a însemnat un tribut dragostei şi dăruirii – sute şi mii de inimioare, îngeri ai dragostei, pantomime, oficializări ingenioase ale căsătoriilor şi un program distractiv complex. Invitatul special al serii a fost Alexei Chumakov, interpretul care a cucerit inimile tuturor. Seara însă a avut mult mai multe culminaţii şi alături de Constantin Moscovici, Natalia Gordienko, Karafizi & The Roof şi Doredos.

O selecţie bogată de gustări şi băuturi rafinate au completat petrecerea cu delicii gastronomice, iar în hol, cunoscătorii auto puteau testa şi admira noile modele BMW 6 seria GT şi BMW M4 CS, ideale pentru cei care iubesc condusul de calitate.

Combinatul de vinuri „Cricova” este singurul producător de vinuri spumante după tehnologia clasică franceză din Moldova. Pe lângă vinuri spumante, compania produce un asortiment mare de vinuri de calitate, care pot fi savurate și apreciate la degustații de specialitate, dar și în orice zi.

1m9a4392page_132_optPartener general BMW M4 CS

Noul BMW M4 CS este un automobil în serie limitată cu o doză maximă de adrenalină. Echipamentul special: motor forţat, suspensie adaptivă, roţi forjate, elemente aerodinamice din fibră de carbon şi evacuare sportivă. Noul BMW M4 CS este un sportiv înnăscut, capabil să-şi dovedească superioritatea atât pe autostradă, cât şi pe pistă.

BMW 6 seria GT

Noul BMW 6 seria GT se distinge prin eleganţă unică, spaţiu excepţional şi un salon amenajat luxos. Performanţele sale excelente în conducere garantează o dinamică sportivă şi cel mai înalt confort în călătorii lungi. Această maşină vorbeşte de la sine, fiind standardul designului modern şi oferind maximum de plăcere.

bmw-m4-cs-shanghai-aut_opt

mf1_2671page_133_optParteneri: Privato, Florentino Delure, Smart Corner, BRASCHI, NOBIL hotel, revista Sanatate

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin