Archie si Lilibet au fost recunoscuți oficial ca prinț și prințesă de către Regele Charles

Veste bună pentru Prințul Harry și Meghan Markle: Archie și Lilibet au fost recunoscuți oficial că print și prințesă de către Regele Charles.

Modificarea a fost făcută pe site-ul Palatului Buckingham, acolo unde până în dimineața zilei de 9 martie erau trecuți că Archie Mountbatten-Windsor și Lilibet Mountbatten-Windsor.

Începând de astăzi, cei doi copii ai ducilor de Sussex sunt numiți pe pagina oficială a familiei regale – Prințul Archie de Sussex și Prințesa Lilibet de Sussex.

Modificarea a fost făcută la puțin timp după ce părinții lor au făcut publică o declarație în care spun că este „dreptul din naștere” al lui Archie și Lilibet să fie numiți print și prințesă.

„Titlurile copiilor au fost dreptul lor din naștere de când bunicul lor a devenit monarh. Această chestiune a fost stabilită de ceva timp, în acord cu Palatul Buckingham”, au transmis Ducii de Sussex.

Amintim că Archie si Lilibet rămân pe locurile șase, respectiv șapte în ordinea succesiunii la tron, după Printul William și copiii lui, precum și după tatăl lor, Printul Harry.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin