Bloggerița Mia Beschieri îți propune 3 ținute pentru Crăciun

Sărbătorile de iarnă reprezintă ocazia ideală pentru a ne etala rochiile și bijuteriile. Ținutele pentru aceste evenimente trebuie alese cu grijă și bun-gust. Dorind să impresionezi rudele și prietenii, fii atentă să nu exagerezi. Pentru a evita acest lucru, bloggerița Mia Beschieri îți recomandă trei rochii, potrivite pentru o seară alături de cei dragi.

Drept alegerea perfectă pentru lookul de Crăciun, autoarea blogului Mia’s Dream recomandă rochia midi:

Crăciunul este una dintre sărbătorile importante ale fiecărui an. E acea sărbătoare când armonia și căldura celor dragi ne înconjoară. Ca orice femeie, îți dorești să arăți impecabil la acest eveniment, astfel când alegeți ținuta trebuie neapărat sa luați în considerare locația și anturajul în care veți petrece sărbătoarea. Fie că luați masa cu părinții, prietenii sau ieșiți în oraș, cu siguranță rochia midi va cuceri toate privirile din jurul dvs. Rochia midi este extrem de feminină și elegantă, potrivită pentru ținute de seară și ocazii speciale.

De asemenea și ținutele tradiționale sunt unele dintre cele mai iubite în această perioadă. Reprezintă o tendință boemă pentru iarnă, astfel puteți alege un pulover, o camașă cu imprimeuri florale, o pereche de pantaloni lucitori sau pur și simplu o fustită bufantă.

  1. Rochie asortată cu o jachetă scurtă din blană

img-20161128-wa0008

2. Rochia cu imprimeuri florale

100

3. Rochia de mătase

11

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin