Brandul FLORENTINO DELURE își deschide o nouă casă la București (Foto)

Florentino Delure se află pe ultima sută de metri să lanseze un nou punct într-o țară nouă. Da, citești corect, este vorba de capitala românească – București. Chiar în acest moment, se instalează ultimele unități de mobilier și se aranjează costumele Made in Italy pe umerașe pentru ca fiecare din voi, adevărații entuziaști ai culturii sartoriale, să devină parte integrantă din universul Florentino Delure.


Clădirea care va găzdui noul store a fost numită în onoarea arhitectului vizionar Ermil Pangratti și se află în „Lista Monumentelor Istorice” din capitala românească. Serghei Grigor, fondatorul brandului, povestește cât e de important să valorificăm tradiția, să învățăm din ea și să o și punem într-o nouă lumină – crez aplicabil atât artei sartoriale, cât și patrimoniului arhitectural.  În consecință, atât articolele elegant expuse, cât și spațiul combină perfect ideile tradiţionale şi moderne pentru a oferi fiecărui client o experiență sartorială unică și imersivă.

Așadar, la deschiderea showroom-ului din București, te vei putea delecta cu calitatea Made in Italy după tradiția Florentino Delure: costume Business cu Half-Canvas și Loungewear din țesături prețioase de cashmere și mătase. Ba mai mult, showroom-ul are și o zonă Made-to-Measure, ce va va putea fi accesată cu programare în prealabil. Atenția și sfaturile personalizate oferite fiecărui client în parte permit brand-ului să-ți creeze cele mai rafinate costume, cămăși, pantaloni, paltoane și încălțăminte GoodYear în baza măsurătorilor proprii.

Colaborând cu producători exclusivi de stofe din Italia, cu designeri italieni și cu croitorul din generația 4-a Konstantine Malishevski, casa da modă dezvoltă colecții atemporale ca stil și calitate.
Ba mai mult, ea promovează stilul elegant ca fiind un concept central al „căutării și găsirii de sine”, iar slogan-ul lor EGO is you doar fortifică această idee.

Exploră universul Florentino Delure în detaliu – urmărește brand-ul pe rețelele de socializare pentru a afla primul data exactă de lansare.

Facebook: https://www.facebook.com/FlorentinoDelure

Instagram: https://www.instagram.com/florentino.delure/

Abonează-te la articolele

Vip Magazin