Cele 7 piese vestimentare de care ai nevoie primăvara aceasta (Foto)

Primăvara și-a intrat în drepturi. Temperaturile ridicate cu singuranță te inspiră la ținute mai sofisticate și mai colorate. Noi îți recomandăm câteva piese de bază, care o să îți prindă bine dacă le ai în garderobă.

Trenci

Un treci este acea piesă veșnică, care nu va ieși niciodată din modă. Investește într-un trenci fie bej sau negru, în dependență de culorile care predomină în garderoba ta.

Blazer în nuanțe de pastel

În diminețile răcoroase de primăvara ai nevoie de o piesă care să îți țină de cald. Un blazer colorat va scoate din anonimat. Alege unul cu o croială clasică și fără imprimeu pentru al putea combina în cât mai multe moduri.

O fustă midi

Pentru zilele când vrei să adaugi mai multă feminitate, alege o fustă midi. Acesta e destul de versatilă. O poți purtat atât cu tocuri cât și cu adidași.

O rochie cu imprimeu floral

O rochie cu flori îți dă acel aer romantic și elegant. Optează pentru culoarea ta preferată și nu îți fie frică să o combini cu un blazer sau o geacă.

Jeanși albi

Ajunge cu jeanșii albaștri sau negri. Primăvara e momentul perfect pentru culori deschise și pasteluri. Fie că îi integrezi în ținutele de stradă sau în cele elegante, aceștia îti vor oferi un look modern, stilat și feminin.

O geantă în nuanțe camel

Primăvara sunt la mare căutare gentile colorate sau cele bej. Sunt lejere și le poți purta atât o întâlniri importante, cât și la o plimabare casual în parc.

Kitten heels

Kitten heels sunt o alternativă comodă a pantofilor de tip stiletto, însă extrem de fashion și apreciați de femeile din întreagă lume. Dau dovada de rafinament atemporal și încă rămân în trend.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin