Cele mai așteptate filme din 2023!

Nici bine nu am ieșit din 2022 că deja ne gândim ce ne așteaptă în 2023. Așa suntem noi, mereu ne gândin la viitor și sperăm la ceva mai bun și ai frumos. Avem vești bune pentru iubitorii de filme. 2023 se declară bogat în pelicule cinematografice.

Îți prezentăm cele mai așteptate filme ale anului 2023:

Barbie

Da, anul acesta o să urmărim istoria celei mai celebre păpuți din lume. Cea care o va întruchipa pe Barbie este actrița Margot Robbie, iar Ryan Gosling va fi Ken. Barbie este un film de acțiune cu morală destinat mai degrabă adulților.

Barbie va fi lansat pe 21 iulie 2023.

Dune

Fanii Dune așteaptă cu nerăbdare continuare filmului. Part 2 continuă seria evenimentelor după ce Paul Atreides (Chalamet) se unește cu Chani Kynes (Zendaya) pentru a încerca să aducă pacea în Arrakis. Pe lângă cei doi idoli, din distribuția Dune: Part 2 mai fac parte nume cu greutate, precum Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux, Souheila Yacoub și Christopher Walken. 

Premiera: 2 noiembrie 2023.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Filmul care ne-a ținut cu sufletul la gură în anul 2013 revine. De această dată nu o vom vedea pe Jannifer Lawrence. Acțiunea peliculei are loc cu mulți ani înainte de evenimentele prezentate în seria consacrată Hunger Games și redă povestea lui Coriolanus Snow, la vârsta de 18 ani, ales să devină mentorul unei femei-tribut din Districtul 12, Lucy Gray Baird. În film joacă Viola Davis, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Rachel Zegler și Tom Blyth. 

Premiera: 17 noiembrie 2023.

Oppenheimer

Oppenheimer spune povestea unei echipe de oameni de știință care fac parte din Manhattan Project, cel în cadrul căruia s-a creat bomba atomică. Filmul cu accente biografice îi are în distributie pe Robert Downey Jr., Florence Pugh, Matt Damon, Emily Blunt, Cillian Murphy și pe Jack Quaid.

Premiera: 21 iulie 2023.

Wonka

Ultimii ani au fost de mare succes pentru Timothée Chalamet, iar norocul lui continuă și în 2023.

Îndrăgitul actor va fi Willy Wonka, iar acțiunea se petrece cu mulți ani înaintea evenimentelor prezentate în Charlie and the Chocolate Factory, în care a jucat Johnny Depp. Vom putea urmări povestea tânărului Willy Wonka, înainte ca acesta să ajungă cel mai iubit ciocolatier. Filmul este un musical.

Premiera:15 decembrie 2023.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin