CIAO, 2022! Four for BEZNOS STUDIO

4 prietene, 4 colege, 4 femei care își urmează visul.

Acum câțiva ani drumurile lor duceau în direcții total diferite, dar astrele au avut alte planuri pentru ele. Acum fac cea mai tare echipă de micropigmentare din Chișinău.

Istoria lor e asemenea eroinelor din serialele americane. Au familii frumoase, cariere în ascensiune și un loc unde se întâlnesc zilnic pentru a face fericite sute de femei – Beznos Studio.

Oare ce își mai doresc aceste femei?

Am vorbit cu toate și am rămas cu un sentiment frumos și liniștitor. Sunt fericite și recunoscătoare pentru tot ce le-a oferit universul.

OLGA Beznos

Fondatoarea BEZNOS STUDIO

Anul 2022 a fost pentru mine unul plin de evenimente și realizări. Am bifat tot ce mi-am propus. Poate chiar mai mult.

De la 2023 nu aștept cadouri. Știu că va fi bun cu mine. Nu poate fi altfel dacă muncești. Tot ce îmi doresc îmi ofer singură. Nu aștept ca altcineva să aibă grijă de dorințele mele. 

Cadoul care ar mulțumi toate femeile? Nu cred că există! (râde).

Totuși noi, femeile, nu am refuza niciodată ceva din gama de beauty sau bijuterii sclipitoare, un moment de relaxare la SPA sau o călătorie frumoasă.

Îi sunt recunoscătoare familie mele, în special soțului meu. Mă înțelege din priviri și mă susține în toate. Copiilor le multumesc pentru răbdare, iar echipei mele pentru încredere.

Banii pentru mine sunt scopul, scopul este dorința, dorința este plăcerea, plăcerea este viața împlinită.

Nu aș schimba nimic din ce am trăit până acum. Eu nu am regrete.

Beznos Studio este o echipă specială atât din punct de vedere strategic, cât și sentimental.

Nu cred că machiajul permanent se va demoda vreodată. E ca și cum mâine nu ar mai fi în vogă telefoanele.

Mă face fericită familia mea, realizările, echipa, și toți cei care îmi sunt alături.

Să nu fiți niciodată singuri, LA MULȚI ANI, oameni scumpi!

Corina Guzun

Micropigmentistă

Anul 2022 pentru mine a fost plin. Am combinat maternitatea și cariera și sunt fericită să constat că am reușit să fac față ambelor cu brio.

Pentru 2023 îmi doresc creștere continuă în carieră, în rest le am pe toate.

Cadourile pe care trebuie să ni le facem în fiecare an noi, femeile, sunt iubirea de sine și sentimentul de împlinire și recunoștință pentru tot ce avem.

Ultimii ani m-au făcut să fiu foarte recunoscătoare pentru șansele care mi s-au dat pentru a evolua.

Banii sunt pentru mine doar un instrument prin care îmi pot realiza ideile creative și dorințele.

Dacă aș avea ocazia să iau totul de la început, cred că m-aș iubi mai mult și aș crede mai mult în mine.

Beznos Studio muncește pentru un rezultat natural și estetic. Nu ne interesează cantitatea, dar calitatea. Punem suflet în tot ce facem.

Mă face fericită împlinirea pe care o simt alături de familia mea și, desigur, profesia pe care am ales-o și pe care o ador.

Vă îmbrățișez strâns și vă urez LA MULȚI ANI!

Diana Nasu

Micropigmentistă

Multe oportunități și provocări în 2022. Un an cu prosperitate în domeniul în care activez și sunt mândră de rezultatele pe care le-am obținut. Și de mine sunt mândră.  

Cred că ce mi-am dorit cel mai mult am deja  – o familie fericită și împlinită, cu doi copilași minunați și un soț extraordinar, care m-a susținut încă de la început în tot ce am făcut.

O știm cu toții că femeile sunt speciale.Tocmai pentru că sunt jumătatea cea mai sensibilă și cea mai frumoasă din viața unui bărbat. Cred că fericirea oricărei femei depinde de bărbatul pe care îl are alături. În concluzie – cadourile cele mai de preț pentru o femeie nu sunt materiale, dar reprezintă împlinirea profesională și oamenii dragi din viața ei.

Sunt recunoscătoare  prietenilor și tuturor celor care mă  înconjoară. De la fiecare am avut ceva de învățat, fie de bine sau de rău. Sunt recunoscătoare mentorului meu Olga și persoanelor care au avut încredere în puterile mele și în dorința mea de a schimba lumea.

„Banii sunt ochii dracului”, așa se spune în popor. Banii sunt generator de emoții – te pot face egoist, risipitor, generos… Dar au rol important în viețile noastre. Sunt moneda de schimb pentru un stil de viață mai bun pentru mine și familia mea.

Dacă viața mi-ar oferi șansa să iau totul de la capăt, cred că de această dată aș avea mai multă ambiție. Ambiția este cea care străpânește viitorul.

Suntem o echipă care a muncit cot la cot în fiecare zi la tehnică și publicitate, iar acum strângem roadele muncii noastre. Asta ne face pe noi diferite de concurență – suntem o echipă ca o familie unită și nu concurăm una cu cealaltă, dar ne unim puterile.

Fie pace și soare întruna, în viețile tuturor! La multi ani!

Irina Golban

Micropigmentistă

Anul 2022 a fost un an destul de bun pentru mine. Am reușit să evadăm cu familia într-o frumoasă vacanță prin Europa. Pe plan profesional am avut parte de experiențe noi și de nedescris. Am întâlnit o mulțime de oameni talentați. Pe scurt – 2022 a fost un an reușit.

Pentru 2023 îmi doresc să cresc cât mai mult și să savurez escapade noi.  

Cel mai frumos cadou pentru mine și pentru toate femeile este să îi aibă pe cei dragi sănătoși, să fie iubită și împlinită, cu tot ce are în viața ei.

Sunt recunoscătoare pentru ce am și am trăit până acum.

Banii sunt o hârtie fără de care nu poți face nimic.

Să știi că, dacă aș întoarce timpul înapoi, mi-aș trăi viața la fel și aș face aceleași alegeri.

Noi nu suntem concurente. Fiecare are rolul său și fiecare dintre noi pune suflet pentru clientele sale.  

Sunt fericită în fiecare zi datorită familie mele.

La multi ani, oameni dragi!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin