Cinci thrillere psihologice care te vor ține în suspans

Ești iubitor de filme și îți place suspansul? Atunic acest mic top este pentru tine. Am selectat câteva thrillere, care ne-au ținut în tensiune în ultimii ani. Nu sunt de groază, nu te vor speria, ci doar îți vor da de gândit.

Nocturna Animals

O poveste într-o poveste: Susan primește un manuscris de la fostul soț, pe care l-a părăsit în urmă cu 20 de ani, acesta cerându-i opinia. Manuscrisul „Nocturnal Animals” urmărește un bărbat, plecat în vacanță cu familia, sfârșind tragic. Povestea continuă cu Susan, trezindu-se cu amintiri din primul mariaj și confruntându-se cu un adevăr întunecat despre ea.

A simple favor

Două femei foarte diferite, formează o prietenie atunci când se întâlnesc în orașul lor mic, dar bogat. Când una dintre ele dispare, cealaltă are misiunea de a descoperi misterul din spatele a tot ce s-a întâmplat. Atunci descoperă că prietena ei s-ar putea să nu fie cine spune că este.

Zodiac

Filmul este bazat pe o poveste reală.

Pelicula urmărește povestea căutării ucigașului „Zodiac”. Ucigașul în serie, care a creat teroare în zona golfului San Francisco la sfârșitul anilor 1960. Acesta provoca polițiștii cu scrisori, dovezi de la locurile crimelor și coduri trimise prin poștă la ziare. Un film, care te va ține în suspans până în ultimul moment.

Get Out

Get Out este filmul de debut al regizorului Jordan Peele și s-a dovedit a fi un succes uriaș. Filmul s-a consolidat rapid ca fiind unul dintre cele mai înfiorătoare și provocatoare thrillere realizate în ultimii ani.

Shutter Island

Când un criminal pare să dispară dintr-un azil de nebuni, un șerif american și partenerul său sunt chemați la fața locului. Pe măsură ce ancheta se prelungește, amândoi își dau seama că la mijloc exista forțe întunecate.

Vizionare plăcută!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin