Ciocârlia – locul perfect pentru evenimentele în sezonul rece

Zona de agrement Ciocârlia, care se află la 1 km de Chișinău, în mijlocul pădurii, este locul ideal pentru a petrece cele mai frumoase evenimente din viața ta, atât în perioada caldă a anului, cât și atunci când e frig. De altfel, anume aici activează câteva săli de banchete, unde pe timpul iernii pot fi desfășurate nunți, cumetrii, zile de naștere sau petreceri corporative cu până la 250 de invitați. Despre toate avantajele acestei locații, ne-a povestit Olesea Purici, administratoarea zonei de agrement – Ciocârlia.

Pentru echipa Ciocârlia, fiecare oaspete e persoană VIP

Zona de agrement Ciocârlia este cunoscută ca și o locație cu foișoare, unde pot fi desfășurate evenimente în aer liber. Totuși, știm că dețineți mai multe săli unde pot fi organizate evenimente festive. Vrem să știm toate detaliile. Da, aveți dreptate. Foișoarele noastre din sânul naturii se bucură de popularitate și le mulțumim pe această cale clienților noștri care ne sunt alături de ani buni. În paralel însă, am deschis mai multe săli unde pot fi desfășurate banchete atât în perioada caldă a anului, cât și atunci când se lasă frigul. Vreau să vă spun că în perioada rece, Ciocârlia se transformă într-un loc de poveste, ori sălile noastre de banchete au fost concepute în așa mod încât să se contopească cu natura.Aici pot fi petreceri la terase de sticlă de tip închis cu 15-50 de persoane, sau evenimente mari cu până la 250 de invitați. Mai mult, fiind aproape de oraș, dar totodată în pădure, iar teritoriul fiind de tip închis, distracția poate fi maximă, plus că mai și asigurăm parcare păzită pentru toți invitații, dar și un mini-hotel.

Ce conține meniul de la Ciocârlia? Ce gătiți deosebit? Să știți că bucatele sunt un alt punct forte al nostru și, cu mândrie pot spune, că toți cei care au organizat evenimente la noi au revenit cu alte ocazii, inclusiv pentru bucatele extrem de gustoase. Avem în meniu atât feluri tradiționale, cum sunt sarmale, răcituri, plăcinte, dar și bucate europene, diferite tipuri de pește sau carne. Mai mult, la solicitare gătim purceluși la proțap, în aer liber, astfel că oaspeții vor avea parte și de un show culinar pe măsură. Nici la capitolul desert nu dezamăgim, căci gătim atât clătite dulci, așa numitele mule, sau prune umplute, cât și macarons sau red velvet. Cu alte cuvinte, bucatele noastre satisfac chiar și cele mai selecte preferințe gastronomice.

În ce stil sunt sălile de banchet? Au nevoie de decor adițional? Să știți că atunci când le-am conceput, din start am zis să oferim oaspeților noștri maxim ce poate oferi o sală de banchete. Astfel că, acestea sunt în stil modern, culori pastelate, decor elegant: scaune albe, aranjamente de flori, candelabre masive și iluminare naturală – toate acestea vor face evenimentul unul feeric.

Nu pot să nu vă întreb despre prețuri și dacă criza v-a determinat să le modificați? Vreau să vă asigur că oferta noastră pentru evenimente este extrem de atractivă, iar la moment avem chiar și o promoție pentru cei care vor dori să desfășoare până în luna martie evenimentul la noi, detalii despre oferta noastră găsiți pe agrement.md. Și, apropo, criza ne afectează pe toți, de aceea în astfel de momente trebuie să ne susținem unii pe alții, nu prin majorări de prețuri, dar prin organizarea a câtor mai multe evenimente.

Concurența în domeniu este dură? Zona de agrement Ciocârlia are deja peste 10 ani de activitate. În acești ani ne-am dezvoltat constant, anume grație fidelității clienților noștri care ne-au apreciat efortul și au revenit la noi. Pentru echipa Ciocârlia, fiecare oaspete e persoană VIP și ne implicăm plenar pentru ca evenimentele să fie de poveste. Pot să vă asigur că ne reușește. Nu ne temem de concurență, noi credem în forțele noastre și în oamenii care ne calcă pragul.

Ce planuri aveți pentru dezvolatarea zonei de agrement Ciocârlia? Știți, în perioada în care ne aflăm este foarte greu să facem planuri. Cred că la fiecare este așa, pe de altă parte, este important să fim tot timpul în mișcare, să investim ca să fim și mai buni și să oferim servicii și mai bune oaspeților noștri. Pe termen mediu ne dorim să investim mai mult în infrastructură, astfel încît să oferim condiții maxime de relaxare atât pentru maturi, cât și pentru copii. Avem planuri frumoase, dorință de a munci și așteptăm cât mai mulți oaspeți pentru a le demonstra profesionalismul nostru.

Ce mesaj aveți pentru cei care vor să organizeze un eveniment în perioada rece a anului? Să ne contacteze. Nu doar îi vom ajuta să organizeze evenimentul la care visează, dar le vom asigura o sărbătoare de poveste, cu decor deosebit, bucate alese, aer curat și multă voie bună!

Pentru detalii și rezervări: +373 79500003 / www.agrement.md

facebook.com/zona.de.agrement.ciocarlia

Abonează-te la articolele

Vip Magazin