Cleopatra Stratan – Showbiz | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: Interpretă
Data și locul nașterii: 06.10.2002, or. Chișinău
Studii: Liceul Teoretic “Minerva”, or. Chișinău
Coordonare: Iuliana Mămăligă
Foto: Arhiva personală

„Ne-a lăsat” cu inima și cu un hit superb, mai ales că a revenit după o pauză lungă. Interpreta Cleopatra Stratan ne surprinde în stilul ei, cu melodii și abordări originale, cu evenimente frumoase nu doar în calitate de vedetă, dar și de viitoare soție. Abia așteaptă să revină pe marele scene, acolo unde a gustat prima dată din celebritate, din iubirea fanilor și din culisele pline de provocări ale unei piese de milioane.

SUNT O FIRE DESCURCĂREAȚĂ, creativă, sensibilă și iubitoare! Îmi ador viața și tot ce trăiesc, fiind mereu recunoscătoare Universului. În cariera mea am avut multe reușite, cred. Dar succesul pieselor „Ghiță” și „Te las cu inima” le cred împlinirile mele de suflet. Am muncit și am reușit. Succesul meu se datorează multor oameni și elemente, calități cum ar fi modestia, încrederea, eleganța.

TATĂL MEU este persoana care a descoperit în mine pasiunea pentru muzică. El a fost premisa acestui succes al meu în lumea showbizului. Mă inspiră mult sfaturile primite. Alături de el îl am și pe Edward, logodnicul meu, care, la fel, este un om foarte important în viața mea.

ANUL 2020 ne-a surprins pe toți cu pandemia, dar ea nu a afectat fericirea mea, a logodnicului meu. Cea mai importantă realizare din anul ce ne-a lăsat pot confirma că e relația cu Edward.

DACĂ MĂ ÎNTREBI DE CARIERĂ, virusul a pus pe stop concerte, evenimente și orice altă întâlnire cu publicul. E ca și cum ai fi un șofer fără mașină. Dar nu am stat locului. Mă găseai în studio pentru a avea sesiuni live pe rețelele de socializare, după starea de urgență am filmat videoclipuri și am lansat piese. Mă bucură foarte mult faptul că oamenii sunt alături de noi acolo unde o pot face, vor să știe noutățile din lumea muzicii. Abia aștept să-i revăd la concerte.

FIECARE DINTRE NOI ARE PASIUNI. Unele sunt cam ignorate sau nu le este acordat suficient timp. Erau perioade când cochetam cu machiajul. Voiam să dezvolt chiar o carieră în domeniul beauty, dar muzica rămâne pe primul loc. Nu neg, poate vor apărea oportunități și spre cealaltă pasiune…

CU UN MILION DE EURO cred că aș colinda toată lumea. Alături de Edi vreau să descopăr fiecare colț de pe acest pământ. Simt că va fi aventura vieții!

NU CRED CĂ AM AJUNS VREODATĂ LA UN COMPROMIS sau într-un impas legat de luarea unei decizii delicate. Din fericire, i-am avut alături pe părinții mei și am soluționat împreună mai multe probleme.

DACĂ AȘ LANSA O REGULĂ PENTRU O ZI, aș spune oamenilor să iasă din casă pentru a se distra, cânta și dansa, fără complexe sau ezitări. Vreau lumea să se simtă liberă.

ÎMI ADUC AMINTE când Edward mi-a spus într-o zi că sunt întruchiparea fetei pe care o vrea alături de el pentru totdeauna. Aceste cuvinte au întrecut toate orizonturile, mai ales că au fost spuse de omul drag.

DACĂ VIAȚA MEA AR FI UN FILM, aș opta în calitate de coloană sonoră niște melodii romantice.

MI-AȘ DORI SĂ VĂD DOAR  frumosul din lume, să nu mai existe boli. Vreau ca muzica mea să rămână veșnic în inimile oamenilor.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin