Cleopatra Stratan și Edward Sanda participă într-un celebru reality show din România (Foto)

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în aventura vieții lor. Este vorba de reality show-ul „America Express” – Drumul Soarelui.

Show-ul cuprinde un grup de vedete împărțite în cupluri de doi concurenți, care se luptă pe un traseu lung de aproape 4.000 km pentru a ajunge la o anume destinație, într-o călătorie împărțită pe mai multe etape.

Concurenții sunt nevoiți să supraviețuiască cu un dolar pe zi și să îți caute singuri cazare și mâncare.

Cleopatra și Edward au pornit pe „Drumul Soarelui” alături de alte nouă perechi: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Competiția America Express este un proiect foarte popular și îndrăgit de către publicul din România. Concurenții urmează să își testeze limitele și să afle lucruri pe care nici ei nu le știu despre ei.

Filmările pentru reality show au început deja, iar în curând vom putea vedea emisiunea pe micile ecrane.

„Cu tine aș merge până la capătul pământului, dar de data asta mergem oficial în America Express pe drumul soarelui. Să ne țineți pumniiiiiiii!”, acesta a fost mesajul pe care Cleopatra și Edward l-au transmis înainte de plecarea în mare aventură.

Noi le ținem pumnii!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin