Corina Dascălu: „Femeia modernă e cea căreia nimeni și nimic nu-i poate sta în cale.”

Reușește să motiveze oamenii spre un mod de viață sănătos prin afacerea pe care o conduce. Cu pasiune și încredere pășește în fiecare zi în lumea succesului, iar astăzi Compania Detox Delivery „livrează sănătate” la sticluță tuturor celor care își doresc o schimbare. Corina Dascălu e femeia care stă în spatele acestei lumi și își adoră vocația, pentru că asta o face să se simtă aidoma unui cireș alb înflorit într-o toamnă ploioasă.

1.Femeia modernă e cea căreia nimeni și nimic nu-i poate sta în cale. Atunci când muncești cu pasiune, faci ceea ce îți place, crezi în tine și în ceea ce oferi, nimeni nu te poate opri să ajungi la succes și să-l menții. Bărbaților le este greu într-o lume plină de femei, și nu invers. Pentru o femeie puternică, mult contează bărbatul de alături. Acesta trebuie să aibă grijă de sufletul și de inima femeii iubite. Doar astfel succesul unei carieriste este garantat.

2.Liniștea e factorul care determină succesul unei femei. Dacă sunt liniștită (în suflet și în gânduri), pot muta munții din loc. Dar ambiția, perseverența și responsabilitatea sunt ingredientele unei cariere de succes.

3.Îmi plac călătoriile, mereu mi-a plăcut să fiu în mișcare. Am început-o chiar din copilărie, când ieșeam din casă dimineața și intram seara. De atunci, mama îmi spunea „ușernică”. Minimum o dată pe lună ies din țară sau cel puțin merg să văd locuri noi prin Moldova. Aceste escapade mă încarcă cu energie, emoții pozitive, gânduri frumoase și idei noi de pus în acțiune.

4.Fructele sunt mâncarea mea preferată. Deși unii le consideră un desert, eu le percep ca pe ceva mult mai mult. Sunt o hrană care oferă multă energie. Când eram mică, aveam un vis. Dacă găseam o ladă cu nisip, puteam petrece o zi întreagă pregătind cele mai gustoase „bucate” din el. Cred că această pasiune încă nu s-a stins, doar că acum utilizez alte ingrediente din care îmi ies rețete foarte delicioase și sănătoase, cel puțin asta declară cei care gustă din bucatele mele.

dsc_7203_opt
Nutriționistă, fondatoarea Detox Delivery & Detox Retreat (Tabere de detoxifiere) Data și locul nașterii: 2 noiembrie 1988, Ștefan-Vodă Studii: Master în nutriția vegană și raw vegană, licență & master în marketing și PR

5.Stilul de viață sănătos a devenit un trend și mă bucur că a ajuns și în Moldova. Nu mai este un lux să respecți câteva reguli pentru a trăi astfel, dar dacă ne dorim un corp sănătos într-o minte sănătoasă, trebuie să conștientizăm că una fără alta nu pot exista.

6.Știu exact ce mi se potrivește și nu mă conduc neapărat după ultimele tendințe ale modei în materie de stil. Iar atunci când fac shopping, mizez foarte mult pe intuiție.

7.Un cireș alb. Asta aș fi, dacă m-aș asocia cu un copac. Îmi place să dăruiesc oamenilor gust, culoare, aromă. Fericirea trăiește în mine în fiecare zi, doar că nu mereu este activată. Totuși, aceasta se intensifică atunci când îmi împart timpul liber între pasiunile ce mă completează de minune acum. Mă refer la nutriție, sport, familie și voluntariatul pentru animăluțele străzii.

8.Ascultă-ți inima! Dacă simți că ceea ce vrei să faci te face fericită, vizualizezi viitorul afacerii tale, atunci nu mai sta pe gânduri și apucă-te de lucru! De asta ar trebui să țină cont oricine își dorește să lanseze o afacere.

9.În afaceri e un pic diferit, deși cred în expresia „viața e prea scurtă ca să înveți din propriile greșeli”. Nu m-am lăsat discriminată nicăieri unde am trăit, dar mai ales în țara mea, de asta poate am reușit. Și, recunosc, e greu să construiești și mai ales să menții o afacere în Moldova, dar nimic nu este imposibil atunci când crezi în ceea ce faci.

10.Poate mulți vor spune că am avut noroc fiind prima pe piața din Republica Moldova în domeniul detoxului. Dar eu cred că pe lângă noroc a fost și acel curaj care m-a reîntors acasă, să investesc timp, cunoștințe, bani și să continui și după doi ani să muncesc la visul meu. Cel de a schimba modul de alimentație al moldovenilor. Mă voi retrage din afaceri temporar și / sau parțial doar în momentul în care voi decide să devin mamă.

 

Text: Svetlana Tataru

Foto: Dima Viper

Abonează-te la articolele

Vip Magazin