Corneliu Botgros și Angela Botezatu – prima apariție în public!

Acești 3 ani pentru revista RED by Rodica Ciorănică au fost de-a dreptul speciali. Pentru ei, 3 ani cu oameni de calitate, iar pentru Corneliu Botgros și Angela – 3 ani de dragoste. De o altfel de dragoste, presupunem noi.

A fost prima lor apariție în public. Ea gingașă, visătoare și plină de noblețe. El – sobru și atent cu femeia sa. Atent mai mult pentru  starea ei interioară într-o lume total diferită de cotidian.

Probabil a fost nevoie de acest eveniment, pentru că lucrurile se întâmplă toate la timpul lor. Și ei au ales să se întâmple ieri, la aniversarea revistei RED by Rodica Ciorănică. 

„Emoții pozitive ne-au marcat, desigur. Ne-am gândit că ar fi frumos să apărem în public împreună. Până nu demult evitam să o facem. Cred că nu am greșit și îi mulțumim Rodicăi pentru această invitație!”

Coincidență sau nu, credem în puterea destinului!

„Probabil a fost o coincidență fericită. Trei ani pentru revista RED by Rodica Ciorănică sunt și trei ani pentru relația noastră!”

A tins să vorbească despre ea, despre femeia cu care a împărțit o mie nouăzeci și cinci (1095) de zile și cu care încă mai are multe de împărțit. Despre el a ezitat să ne spună. Prioritar îi este ceea ce trăiește Angela.

„La acest eveniment Angela s-a simțit foarte bine și confortabil. A făcut cunoștință cu mai multe persoane publice. A fost prima dată la un eveniment monden. I-a plăcut.”

Am întrebat despre următoarele apariții în public . Deocamdată știm că vor fi. Și iarăși, ținem să credem în puterea destinului.

„Vor mai fi apariții. Cu siguranță. Cu alte ocazii, bineînțeles. Angela este prezentă la spectacolele orchestrei Lăutarii. Fie în culise sau în public, ea ne urmărește de fiecare dată cu mare drag. Este o melomană”

Acum 9 ani, Corneliu Botgros și interpreta Adriana Ochișanu au divorțat. Un divorț greu, după 17 ani de căsnicie, așa cum spune maestrul. Și încă o dată, nu ne rămâne decât să credem în puterea destinului! Să credem că Angela și Corneliu se împlinesc, iar diferența de vârstă e doar motiv de invidiat pentru alții! 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin