Cristina Purice: „Fata de la unu noaptea”| #womeninspire

Consultant implementare ERP

Are înălțimea de 1,80 m, șatenă, exact fată de pe copertă, dar cu o modestie bine prelucrată. Discuțiile cu Cristina Purice pot fi lungi, pot fi ore, pot fi secunde, pot fi de tot felul. Îi place să asculte povești mature, povești coapte și cu experiență. Nu o vezi în spatele camerelor de filmat la „Unu noaptea”, în schimb îi savurezi libertatea în discuție la antipodcastul „Nota doi”.

Cristina, cum este să fii asociată cu fata de la unu noaptea? Fiecare spectator găsește propriul răspuns. Eu doar caut oameni interesanți, pun întrebări și îi prezint publicului din cea mai frumoasă perspectivă.

Cum ți-a venit ideea acestei emisiuni? Formatul emisiunii nu este nou. Am descoperit acest tip de interviuri pe contul de Instagram Esquire Russia, revistă gestionată de Sergey Minaev.

De ce ai lansat proiectul în Moldova și România? Am presupus că regiunea noastră ar aprecia un conținut lipsit de cancan și monden, cu accent pe experiența și valorile invitatului. Popularitatea emisiunii îmi confirmă presupunerile.

Tu vii din domeniul IT, nu ești suficient de împlinită acolo? E ca și cum ai compara Yin și Yang. Nu există sistem fără creație, nici creație fără sistem. Consider că dezvoltarea mea profesională în domeniul IT mă ajută să pun întrebări logice, să identific erorile în emisiunile din piață și să le evit în interviurile Unu Noaptea.

Nu există sistem fără creație, nici creație fără sistem.

Cum vezi evoluția ideilor tale în timp? Dacă ne referim la emisiune, ideile sunt simple: camera, invitatul și fundalul negru. Îmi focusez atenția pe crearea unui număr mare de interviuri, care, sper eu, vor fi o sursă de motivație pentru generații întregi.

Există lecții desprinse de la invitații tăi? Am înțeles cât de puternică este sinceritatea. Cu cât ești mai sincer și mai vulnerabil, cu atât mai multă recunoaștere primești. Sinceritatea este un instrument dezarmant în comunicare, PR și branding personal.

Ce ai vrea încă să descoperi? Aș vrea să-mi dezvolt mai mult abilitățile de intervievator. Admir profesionalismul intervievatorilor precum: Oprah sau David Letterman. Skillurile lor de empatie, înțelepciune și documentare sunt pe lista mea de analiză.

Sunteți împreună cu Vadim Cușnir de 3 ani, cum se simte femeia din tine lângă el? Copila din mine este cea mai fericită lângă Vadim (zâmbește). Cu el sunt naturală. Ador conversațiile infinite care mă fac să râd cu gust și să-mi provoc mereu curiozitatea.

Se întâmplă să faceți interviuri împreună, lucrând cot la cot, te sufocă sau te relaxează prezența lui? Podcasturile noastre sunt sincere, cu adevărat sincere. Discuția este liberă, nu avem puncte de reper sau întrebări pregătite. Ceea ce apare pe Youtube este ca o oră filmată în bucătăria noastră, la unu noaptea.

Cum iubește Cristina Purice? Cu șantaje și ultimatumuri – instrumentele mele preferate de manipulare. De șase luni îi cer Dyson și încă nu l-am primit. Am nevoie de ajutor la acest capitol. Dar pot spune ferm că iubesc din toată inima.

În ce/cine crezi fără să ai îndoieli? Nu există un astfel de lucru sau persoană. Totul este relativ, de aceea și gândirea trebuie să fie flexibilă.

Crezi că femeile au suficient curaj să fie cele mai bune? Cred că fiecare om are suficiente resurse ca să devină cel mai bun. Dorința și ambiția sunt cele care fac diferența.

Ce ne lipsește nouă, femeilor? Nimeni încă nu a aflat ce vor femeile, e misterul omenirii. Dar analizând femeile din jurul meu, pot spune că se lasă prea ușor influențate de trenduri, Instagram și bârfe.

De ce iubești să stai în umbra camerelor sau nouă ne pare asta? Rolul meu în proiect este de a crea o punte între invitat și spectator, să-i las să se cunoască în propria intimitate. Acesta este formatul Unu Noaptea și așa va rămâne. Dar nu am o problemă să fiu în fața camerei în cadrul altor tipuri de emisiuni.

Cum arată tabloul visurilor tale? Ca Pătratul Negru al lui Malevici.

Text: Zina Bivol, Foto: ELISABETH ZHILTSOVA

#accente

Abonează-te la articolele

Vip Magazin