Denis Roabeș (The Motans) a devenit tată! (Foto)

Denis Roabeș este foarte discret când vine vorba de viața sa personală.

Artistul s-a căsătorit, dar nu a făcut această veste publică. Oricum, presa din România este destul de vigilentă și a aflat despre acest eveniment. Recent, artistul a devenit și tată, dar a păstrat și acest eveniment în secret. În schimb, soția sa a postat o imagine pe story. Astfel, am aflat că Bianca și Denis sunt părinții unei fetițe.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.

Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă. Am simțit în ea o cortină de siguranță. Mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo. Nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci” a povestit Denis Roabeș în urmă cu ceva timp, într-un podcast.

Foto: Instagram.com

Abonează-te la articolele

Vip Magazin