Dezgolite frumos! Kristina Ciasovschih – etalonul frumuseții naturale

Cunoscută pentru activitatea de model, îndeosebi în domeniul publicității de lenjerie, dar și ca director al agenției Luxury Mini Model Agency, Kristina Ciasovschih se află de ceva vreme sub lupa celor care se ocupă de pregătirea și realizarea rubricii de față. Altfel nici n-ar fi posibil, la cât de sclipitoare sunt aparițiile sale fotografice, la fel cum este și ea însăși. Doar că mereu apăreau tot felul de impedimente, așa că după dispariția lor, am reușit să obținem acest pictorial în care Kristina își etalează inclusiv picioarele superbe, a căror lungime nu o cunoaște, pentru că nu le-a măsurat niciodată. Pe bune, la ce i-ar trebui?

I-am adresat și câteva întrebări, despre care o să vă dați seama după răspunsurile pe care protagonista rubricii le-a oferit cu amabilitate. Și pentru că este imaginea mai multor branduri de lenjerie, iar noi dorim să facem mereu ceva mai mult și să mergem mai departe, am ajuns rapid la o înțelegere ca acest tip de vestimentație să apară doar la început, ca mai apoi să intre în vigoare îndemnul atât de iubit de către bărbați:

Haina jos!

Și nu i-am pronunțat niciodată numele Ceaikovski sau în vreun alt fel. Doar așa cum scrie cartea: Kristina Ciasovschih.

1

La drept vorbind, sunt deja obișnuită ca numele meu să fie pronunțat în tot felul, doar nu cum ar fi trebuit. Nici nu m-am supărat vreodată din cauza asta – esența discuției nu se schimbă de la schimonosirea numelui. Am întâlnit foarte puțini oameni care au fost în stare să-mi pronunțe corect numele din prima încercare, fapt care mă cam mira.

abar9811

2

O femeie are doar de câștigat dacă are picioare lungi și frumoase. Știu că vă interesează lungimea lor, dar nu le-am măsurat vreodată, deși am primit numeroase complimente la adresa lor. Pot să vă spun doar că am o înălțime de 178 de centimetri. De fapt, lungimea picioarelor nu este cel mai important lucru – principalul e să ai farmec.

abar9715abar9719

3

Deseori mi se pun tot felul de întrebări ce mă vizează, dar, mai ales, e vorba de exteriorul meu. Nu de puține ori sunt întrebată despre naturalețea bustului meu: e cel mai natural! Susțin cu mândrie că frumusețea mea este naturală și nu a avut de suportat vreo intervenție chirurgicală.

24740447_1920327864648923_2068713499_n

4

Până în prezent, am rămas directorul agenției de minimodele Luxury Mini Model Agency și sunt mândră de faptul că pot să le împărtășesc experiența mea. Mai puțin le spun despre defilatul pe podium, pentru că de asta se ocupă profesorii. Eu sunt mereu alături de participanţi, inclusiv la evenimentele festive prin care se încheie cursurile, pe care le prezint de fiecare dată și la care micuții își primesc titlurile de Mini Miss și Mini Mister.

abar9675abar9921abar9567

5

Nu e important să te naști frumoasă. Contează să te naști o adevărată Lady. Frumusețea atrage multă lume, dar e un fenomen de scurtă durată. Important pentru o fată e să fie sinceră, bună, feminină, ambițioasă, nu doar o păpușică cu o față drăguță. Trebuie să aibă o lume interioară capabilă să-și inspire alesul.

abar9555

6

Filmările pe care nu le voi uita vreodată au fost pentru videoclipul evenimentului Miss Eco 2017, care a avut loc în Egipt, eu reprezentând România. Lucrările s-au petrecut primăvara devreme, era foarte frig, pentru că filmam în vârful munților. A mai fost un pictorial în care au figurat și niște cai, foarte nărăvași, așa că adrenalină a fost destulă.

abar9472abar9847

Text: Marcel Toma

Foto: Artyom Bartash

Lenjerie: Love and Passion Lingerie

Loc: Radisson Blu Leogrand Hotel Chişinău

Str. Mitropolit Varlaam 77

Abonează-te la articolele

Vip Magazin