Diana Chistol: Sunt exact cine vreau să fiu | #womeninspire

Life coach, expertă în naturopatie

Tot ea Ela Blogzen. Expertă în naturopatie, o noțiune pe care am aflat-o de la ea. Este femeia de pe Instagram care știe totul despre ea și te ajută să te cunoști și tu pe tine. Să faci alegeri care să te ducă spre cea mai bună versiune a ta. Să mănânci așa ca să fii tânăr.

Iubirea de sine este departe de a fi egoistă!

Cine este Ela Blogzen? 

Cine sunt? O întrebare la care aș răspunde simplu: un spirit conștient care își face menirea pe Pământ. Acasă sunt mama lui Yann și femeia care se iubește și are grijă de armonia ei. În societate sunt femeia care ajută oamenii să fie sănătoși, fericiți și conștienți. Sunt exact cine vreau să fiu. Un om care își iubește viața și alege să îi dea sens, un om care se bucură de ea în fiecare clipă.

Ela, inspiri zeci de mii de femei prin ceea ce ești și prin stilul tău de viață. Nutriție corectă, sport, sănătate spirituală. Cum ai ajuns aici? 

Menirea mea a început în perioada studenției, fiind la Facultatea de Medicină Veterinară, am renunțat la carne și am devenit vegetariană. Am început să studiez nutriția, această magie a naturii, am făcut și un curs de fitness, bineînțeles, totul era legat de alimentație. Dar m-am regăsit cu adevărat abia atunci când am ajuns la Paris. Am început să studiez naturopatia – un sistem de tratamente și terapii bazate exclusiv pe remediile naturale. Astfel am descoperit alte căi, alte răspunsuri, alte soluții și am înțeles că se poate și altfel, mai simplu și mai complicat în același timp, dar atât de logic și aproape de natura care ne-a creat – naturopatia, care prin toate ramurile ei tratează omul ca un tot întreg: Corp, Emoții, Minte și Spirit. Acest domeniu a devenit profesia mea, idealul meu este să las ceva în urma mea. Vreau să trăiesc și după moarte prin munca pe care am depus-o de-a lungul vieții.

Ce alte practici ai studiat? 

Hipnoza și regresia – medicina subconștientului și folosirea terapiilor de vindecare care se adresează aspectului subconștient al conștiinței.

Știm cu toții că ceea ce se vede pe Instagram nu corespunde întocmai cu viața noastră reală. Zi-mi ce e dincolo de Instagram? 

Am ales să trăiesc pe pământ conștient și dincolo de Instagram e aceeași femeie care se iubește și iubește. Eu promovez doar ceea ce simt: „Încearcă ceva mai mult decât să exiști. Trăiește!”

Reușești să îți faci timp doar pentru tine – timpul tău? 

Obligatoriu! Timpul pentru mine și energia mea sunt succesul meu. Consider că putem ajuta doar dacă trăim în iubire de sine. Aleg să savurez timpul conștient și prezent. Practici, cărți, prieteni și multă bucurie față de tot ce mă înconjoară.

Ești ok cu tot ce faci, cu tot ce ți se întâmplă? Cum poți ajunge la armonie?

Sunt bine cu tot ce fac și mi se întâmplă. Chiar și acele lucruri așa-zis aparent mai neplăcute sau dureroase sunt o binecuvântare pentru evoluția mea. Eu aleg să trăiesc experiența Sinelui Meu ca Ceea Ce Sunt.

Să învățăm să ne iubim pe noi mai întâi – cum traducem gândul ăsta deștept în viața normală fără să fim egoiste și narcisiste? 

Avem o singură obligație față de Univers – să fim fericiți. Iubirea de sine este departe de a fi egoistă. Ea constituie fundamentul pentru a putea primi iubire de la alții, de la Univers, dar și pentru a-i trata pe ceilalți în mod natural cu iubire și compasiune. Respectul, grija și bunătatea față de propria persoană sunt un fel de hrană necesară, care întărește respectul de sine, modificându-ți viața în sens pozitiv. Nu este egoist să te iubești atunci când înțelegi că doar iubindu-te pe tine poți dărui iubire și fericire.

Iubirea de sine este departe de a fi egoistă!

Ce culmi în dezvoltarea personală nu ai atins încă? Mă gândesc permanent cum pot ajuta oamenii, pentru că unul din scopurile mele și care face parte din viața mea cea adevărată, care mă face fericită și care îmi face plăcere este chiar acesta, să ajut oamenii cu orice pot, oricând pot, oricum pot. Vreau să dau valoare oamenilor pentru o viață din ce în ce mai bună și aceasta este zona unde vreau să mă dezvolt cel mai mult.

Unde te vezi peste 10 ani? Accept orice provocare din partea Universului, el le aranjează mai bine, iar eu ador să savurez schimbările.

Text: Rodica Ciorănică, Foto: arhiva personală

#orizonturi

Abonează-te la articolele

Vip Magazin