Dream Beauty House: locul unde te simți ca acasă!

Frumuseţea nu se demodează niciodată și cu fiecare zi o vrem mai mult și mai mult, iar fondatoarea Salonului Dream Beauty House, Luminiţa Balan vrea să îndeplinească, prin multitudinea de servicii care o propune, visul fiecăruia – fie femeie sau bărbat. Dream Beauty House este o oază de frumuseţe nouă pe piaţa beauty, dar cu o echipă ce face pași mari și siguri!

Să nu uităm de noi și să îmbinăm frumuseţea interioară cu cea exterioară în armonie!

TEXT: ZINA BIVOL

De ce Dream Beauty House?

Dream Beaty House a fost și rămâne un vis de a avea propria casă a frumuseţii, la care lucrez cu multă pasiune și curaj. Știu că începuturile sunt grele, iar încrederea trebuie să o obţinem cu fiecare zi, dar avem pe viitor atâtea planuri și scopuri comune, ceea ce înseamnă că suntem tot mai aproape de visul tuturor femeilor și bărbaţilor, de a ne păstra frumuseţea.

Pe ce puneţi accent în colaborarea cu clienţii voștri?

Misiunea noastră este să oferim calitate, iar prin valorificarea serviciilor ne menţinem poziţia de lideri și în topul preferinţelor clienţilor noștri. Ceea ce ne face puternici și diferiţi sunt accentele pe care încercăm să punem preţ, iar unul dintre ele este faptul că înainte de a vinde un produs, învăţăm să-l testăm, să fim mulţumiţi noi de ceea ce facem, ca să putem propune și altora.

Cu ce vă impuneţi nou pe piaţa beauty?

La moment suntem unicii în Republica Moldova care au aparatul Endosphere Therapy. Datorită efectului său ușor, dispozitivul este recomandat pentru stimularea vaselor de sânge în caz de varice sau plasă capilară („stele”). În plus, funcţionează bine pe vergeturile proaspete. În timpul procedurii, pielea este încălzită (cu 2 grade), ceea ce duce la stimularea producţiei de colagen și elastină. Acest proces și microcirculaţia îmbunătăţesc vizibil relieful și aspectul estetic al vergeturilor, le „netezesc”. Vă așteptăm cu drag să încercaţi.

De unde aveţi produsele/ tehnica pentru salon și cât de mult înseamnă calitatea și brandul pentru voi?

Folosim produse și tehnică doar de înaltă calitate, o mare parte fiind importată din Italia. Clienţii noștri sunt prietenii noștri și suntem atenţi la ce propunem și ce alegem.

De ce alte servicii se pot bucura clienţii voștri și prin ce atrageţi?

La moment ne aflăm în centrul comercial ATRIUM și avem o mare varietate de servicii și subcategorii: SPA, solariu, saloane de frumuseţe, frizerii. Ne străduim ca anturajul să fie plăcut clienţilor noștri, iar angajaţii să ofere profesionalism, informaţii, sfaturi utile și recomandări potrivite. Întâmpinăm și petrecem oamenii cu mult zâmbet.

Crezi că numele tău, Luminiţa, are vreo legătură cu ceea ce faci?

Sigur, nimic nu e întâmplător. Numele Luminiţa nu-mi dă voie să las întuneric pe unde trec. Mă reprezintă în totalitate, eu chiar sunt o persoană solară. Părinţii mei mi-au pus acest nume deoarece sunt primul copil care a adus lumina în viaţa lor și vreau să răspândesc această lumină și în continuare.

De ce ai ales această sferă – beauty? Aduce profit sau oamenii au tot mai mult nevoie de servicii în domeniu?

Oamenii au nevoie de calitate și eu asta vreau să aduc. Deși dragostea pentru frumos vine încă din familie, mama mea fiind un exemplu în acest sens, prin urmare sfera beauty este domeniul în care mă pricep și cred cel mai mult. Trebuie să recunosc că în mare parte am fost motivată de soţul meu, el îmi transmite încrederea că #eupot și #vafibine.

Salonul vostru e de culoare roz, are vreo legătură cu munca voastră?

Rozul este culoarea dragostei, a compasiuni și grijii de sine. De fapt am combinat această culoare cu verdele, pentru mai mult confort, liniște și prospeţime. De felul meu sunt o fire gingașă, probabil asta a influenţat și alegerea culorilor. Atmosfera de lucru și spaţiul în care activăm sunt factori esenţiali pentru un rezultat dorit.

De ce femeile trebuie să vină la voi?

Ele vin la noi ca să stea mai mult de vorbă cu ele înșiși. Dacă o femeie optează pentru profesionalism, intimitate și siguranţă, atunci suntem salonul perfect.

Aveţi loc și pentru bărbaţi?

Bărbăţii deja se regăsesc printre clienţii noștri. Locul preferat al lor este zona barber, foarte des folosesc și serviciile de manichiură sau zona cosmetologică.

Cum îţi selectezi echipa și de ce ţii cont când angajezi oamenii din jurul tău?

Aleg oameni responsabili, prietenoși, creativi și doritori de a aduce frumosul și stare de bine fiecăruia. Fiecare angajat este oglinda noastră, asta ne caracterizează, așa că suntem atenţi la oamenii cu care facem echipă.

Ai niște principii, valori după care te ghidezi?

Principiul sănătăţii și al frumuseţii trebuie să prevaleze în viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi. Tind să ating perfecţiunea și fac doar ceea ce-mi place.

Dream Beaty House are un slogan?

Dream Beauty House este locul unde te simţi ca acasă!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin