Ea este cea mai urmărită artistă de pe Instagram!

Selena Gomez este regina neîncoronată a Instagramului. Artista a doborât un nou record și le-a depășit chiar și pe surorile Kardashian. Selena este oficial prima femeie care ajunge să depășească numărul de 400 de milioane de urmăritori.

Selena Gomez s-a aflat dintotdeauna în topul celor mai urmărite personalități de pe Instagram, dar acum a depășit un prag greu de atins de rivalele sale, surorile Kardashian, Kylie și Kim, care au 382 de milioane, respectiv 349 de milioane de urmăritori.

În clasamentul general, cea mai urmărită celebritate de pe Insta este Cristiano Ronaldo, cu 562 de milioane de urmăritori, urmat de Lionel Messi, cu 442 de milioane, iar locul trei este ocupat de artistă.

În ciuda succesului ei de pe Instagram, vedeta nu este cea mai împătimită persoană a acestor platforme și se retrage adesea din lumina reflectoarelor din cauza răutății anumitor utilizatori. „Oamenii pot să mă facă în toate felurile- urâtă, proastă etc. Și aceștia insistă. Scriu paragrafe întregi în care îmi adresează cuvinte urâte. Obișnuiam să plâng tot timpul și să sufăr de anxietate, nu mai suportam, era o pierdere de timp. Sunt și lucruri frumoase legate de social media – conexiunea cu fanii, îmi place să le urmăresc activitatea de pe Insta și să văd cât sunt de fericiți”, povestea ea într-un interviu recent.

Mai mult, în ultimul timp, Selena s-a îndreptat către TikTok – o platformă pe care o consideră mai puțin ostilă.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin