Ecaterina Alerguș a făcut studii în drept, dar industria frumuseții a fost mai tentantă

Ecaterina Alerguș deține secretul unei femei de succes, mame împlinite și soții iubite. Lăsând codurile civile studiate la Facultatea de Drept pe o paletă de farduri ce aduc schimbări WOW în viața doamnelor, eroina noastră a înțeles că misiunea ei în viață e de a fi un ambasador al frumusețeii. A deschis o Academie de beauty unde zeci de eleve învață arta machiajului, una sofisticată și plină de culori. Însă Ecaterina nu se oprește să viseze ambițios la planuri și noi orizonturi. Sperăm să ajungă cât mai sus, cât mai departe.

Ecaterina Alerguș: Fondatoarea și Directoarea „Academy Beauty by Ecaterina Alerguș”, Formator Internațional „Atelier International de Maquillage”, Paris

Pandemia a fost o periodă mai dificilă și cu multe încercări, dar am trecut cu bine grație Lui Dumnezeu. Am învățat să apreciem mai mult tot ce avem. Cred că a marcat pe toată lumea și provocările nu ne-au ocolit. Am gestionat însă cu brio situațiile mai delicate. Le trecem la categoria „lecții de viață”, ne facem concluziile și învățăm să fim mai prudenți și mai echilibrați în decizii.

Dintotdeauna mi-a plăcut arta și de mică am fost membră în colectivele artistice din școală. Am studii în Drept, dar industria frumuseții a fost mai tentantă. Contează foarte mult să faci ceea ce-ți place, doar așa poți să crești acolo unde simți că poți reuși. Tot ceea ce fac, mă reprezintă. Interacționez cu diferiți oameni, care își pun amprenta în dezvoltarea mea profesională. Călătoresc în interes de serviciu, cu familia (periodic) în diferite țări, ceea ce este un lucru minunat și motivant de a munci și mai mult în sfera beauty. Sunt un om recunoscător pentru tot ce am și sunt.

Mă inspir de la oamenii care au reușit cu propriile forțe să prospere, devenind exemple de top. E foarte important să înveți calități ce îți modelează caracterul și stilul de viață, îți dezvoltă încrederea și intuiția.

Sunt o femeie împlinită. Am doi copii superbi, Lukas și Fabian, un soț iubitor, o afacere interesantă ce le oferă doamnelor și domnișoarelor oportunitatea să fie și mai frumoase. Nu uit să menționez și propria mea Academie de beauty, e un proiect pentru care am muncit mult. Chiar sunt recunoscătoare că am familia lângă mine, că am un job ce mă face să vin acolo cu drag. Nu există nu pot, există nu vreau. Mereu am visat lucruri ce pentru alții păreau imposibile.

Orice poți face, dar să te căsătorești din dragoste. În 2020 am împlinit șapte ani de căsătorie și zece ani de iubire. Am trecut prin multe, ne iubim, ne susținem, ne încurajăm și muncim mult pentru tot. Viața îți oferă de toate ca într-o zi să te poți descurca. Mai scumpi pentru noi sunt copiii noștri, Fabian și Lukas, și dragostea noastră, iar Bunul Dumnezeu are grijă mereu de noi.

Părinții mei mi-au dăruit tot ce au avut ei mai bun. Sunt baza mea a ceea cine sunt eu acum. Îmi doresc să-i văd sănătoși, fericiți, iubiți, alături mereu. Mama este atât de tânără, frumoasă și inteligentă! M-a învățat să fiu corectă, altruistă, să am grijă de sănătatea mea, să fiu puternică, să respect viața și cei care m-au învățat ceva ca să devin mai bună decât ziua de ieri.

Timpul liber mi-l dedic în totalitate familiei, îmi place să gătesc, să călătoresc și să fac cumpărături .

Pe parcursul anilor am primit mulțumiri de la elevele mele pentru tot ce le-am învățat, nu am decât să mă bucur și să mulțumesc pentru darul oferit bunului Dumnezeu. Sfatul meu ar fi să creadă în ele, să muncească mult pentru visul lor. Le poți face pe toate, doar să vrei. Te poți descurca în orice situație. De tine depinde cine ești.

Copiii mei sunt tot ce am. Sunt împlinirea mea, fericirea mea, tot ce e mai frumos și mai prețios. Ei au devenit puterea și sprijinul nostru. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu cei mai bravi, frumoși, deștepți flăcăi. Ei sunt sufletul meu, izvorul meu de fericire și sursa de energie.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin