Ei sunt actorii români care joacă în serialul momentului – „Wednesday”

Un nou serial face furori pe Netflix. Este vorba de „Wednesday” cu celebra familie Addams. Producția a avut lansarea pe 23 noiembrie și doar în câtev zile a devenit unul dintre cele mai vizionate pe platforma de streaming.

Serialul semnat de către Tim Burton îmbină genul horror cu elemente de comedie, iar acțiunea se focusează pe celebra Wednesday, fiica familiei Addams. Producția este o îmbinare reușită între elemente supranaturale și rare accente de comedie.

Ceea ce mulți dintre voi poate nu știau este că în serial joacă mai mulți actori români, iar multe locații sunt din România.

De exemplu Castelul Cantacuzino este locul principal al acțiunii – internatul Nevermore.

În mai multe cadre sunt imagini de la Universitatea Politehnică, de la Grădina Botanică sau de la Casa Monteoru, Gara Regală din Sinaia și conacul Olga Greceanu, de lângă București.

Pe lângă Jenna Ortega, cea care joacă rolul principal, din distribuție mai fac parte și câțiva actori români. Victor Dorobanțu (Thing) care joacă rolul mâinii și George Burcea în rolul lui Lurch.

Actorul și magicianul Victor Dorobanțu a declarat că nu i-a fost deloc ușor să obțină acest rol.

„Niciodată nu m-am înscris la un casting pentru așa ceva. Știu că s-a dorit să fie un actor sau un magician care să joace acest rol, urmând tradiția vechilor filme, tot cu magicieni jucându-l pe Thing. La casting au chemat o foarte mare parte din magicienii din România, cel puțin pe toți pe care îi cunosc eu. Prima probă a fost fără regizor, ne-au făcut fotografii la mână, am interpretat secvențe din film. Testul suprem a fost așa: trebuia să mergi pe masa de casting si ți se spunea – Thing e îndrăgostit – și trebuia să mergi ca și cum ești îndrăgostit, sau e un hoț nervos… sau vrea să omoare pe cineva…sau Thing e în dubii”, a povestit acesta.

George Burcea, este un alt actor din România și a fost selectat și a fost selectat să joacăe rolul lui Lurch.

Serialul „Wednesday”umărește aventurile adolescentei din familiei Addams, care ajunge la internatul Evermore (Castelul Cantacuzino). Ajunsă acolo, tânăra începe să investigheze o serie de crime care au loc în zonă.

Serialul poate fi vizionat pe Netflix.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin