Familia regală a României a găzduit un eveniment dedicat Republicii Moldova

În fiecare an, în luna mai, Familia Regală a României organizează un eveniment în curtea Palatului Elisabeta. Aceasta este deja o tradiție frumoasă de 22 de ani. De această dată serata a fost dedicată Republicii Moldova.

Printre invitați s-au numărat viceprim-ministrul moldovean Vladimir Bolea, ministrul de Interne, al Economiei, al Energiei și al Culturii din Republica Moldova, dar și interpreta Natalia Barbu.

Potrivit unui comunicat emisa de Familia Regală, la eveniment au fost prezenți peste 500 de români din toate colțurile României și din R. Moldova, personalități din diferite domenii.

„Joi, 18 mai 2023, Palatul Elisabeta a găzduit Seara dedicată Republicii Moldova, la care Majestatea Sa Custodele Coroanei a invitat reprezentanți din toate domeniile, de toate profesiile, de toate vârstele și din toate confesiunile care trăiesc în țara-soră. A fost, de asemenea, o ocazie pentru a afirma sprijinul Coroanei Române acordat aspirațiilor Republicii Moldova pentru integrarea în Uniunea Europeană și pentru construirea unui viitor stabil, prosper, liber și democratic pentru generațiile care vor urma. La eveniment au luat parte ASR Principele Consort și ASR Principesa Sofia”, se arată în comunicat.

Serata a avut parte și de un moment muzical susținut de Corala „Vocile Primăverii” din Chişinău.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin