#familygoals by VIP Magazin | Familia Platonov

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Platonov

OLEG, 50 ani
ANA, 37 ani
DAN, 13 ani
VLAD, 12 ani
DARIA, 7 ani

Acest răstimp cuprinde și momente fericite, ori împlinite – deși tendința noastră este de a trece rapid peste acestea, situându-le pur și simplu sub eticheta „normalului”, a lui „așa trebuie să fie”.

Nu este o dare de seamă ușoară, pentru că, în mod inevitabil și necesar, ea cuprinde un număr de eșecuri și de evenimente mai mult sau mai puțin dureroase, pe care le-am trăit în această perioadă. Însă acest răstimp cuprinde și momente fericite, ori împlinite – deși tendința noastră este de a trece rapid peste acestea, situându-le pur și simplu sub eticheta „normalului”, a lui „așa trebuie să fie”. Însă și acest bine, acest normal, există doar pentru că lumea a cunoscut un imens progres tehnologic. Progres care mi-a oferit posibilitatea deschiderii unei încăperi unice pentru femeile Moldovei – Daria Room!

Faptul că există VIP magazin este un lucru extraordinar. Este oglinda societății noastre. Cu bune și rele, cu mari și mici, cu valori și non-valori și asta o face Deosebită, Vie, Unică. Colaborările noastre au fost mereu inedite și realizate profesionist, lucru pentru care ținem să mulțumim echipei cu care am avut prilejul să lucram de-a lungul anilor.

Vă mulțumesc mult! V(a) I(ubim) P(rietenește) și vă dorim Răbdare. Răbdare ca să puteți înfrunta valurile turbulente și înțelepciune ca să puteți aștepta ape line. Oameni Buni, valoroși și o societate care să poată consuma cu CAP un produs BUN.

Cu drag, Familia Platonov

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin