#familygoals by VIP Magazin | Familia Furtună

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Furtună

DORIAN, 42 ani
NADIA, 37 ani
RĂZVAN, 7 ani
VICTORIA, 3 ani

Viața a fost ca un caleidoscop, cu bune și rele, cu noroc și rezultate, dar și cu pierderi și greutăți.

Uneori se creează impresia că au fost mai multe vieți, fiindcă au existat mai multe etape în devenirea noastră, în evoluția relației, în comunicarea cu altă lume, în activitate, în nașterea copiilor. Acum, dacă privim în retrospectivă, ne dăm seama că în 17 ani au încăput destul de multe evenimente, și profesional, și familial, și în plan social. Viața a fost ca un caleidoscop, cu bune și rele, cu noroc și rezultate, dar și cu pierderi sau greutăți. Ne uităm cu dor și cu un zâmbet dulce-amărui la anii care au trecut și le mulțumim că au fost.

Colaborările cu VIP magazin au fost de fiecare dată captivante și realizate la un nivel profesionist. O experiență fabuloasă a însemnat apariția mea pe copertă în 2016, iar Dorian a primit în 2015 premiul Omul Anului pentru educație și cercetare. Acum, această poză de famile e un adevărat cadou pentru noi.

Dorim Revistei VIP magazin să reziste vremurilor și să treacă răbdătoare peste epoca asta a rețelelor sociale și a adicției totale la internet. Credem că o revistă care își va menține marca și calitatea conținutului va fi peste un timp solicitată tot mai mult, fiindcă lumea va începe să se plictisească de virtual și va dori să participe mai des la o discuție vie, să răsfoiască o carte, o revistă, să revină la normalitatea relațiilor umane și să aprecieze lucrurile „vechi”, cele de clasă bună.

Cu drag, Familia Furtună

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin