Filmele lunii noiembrie!

Un nou Black Panther, probabil cel mai așteptat titlu din această lună, comedii , drame, dar și noi povești de Crăciun, pentru că sezonul lor deja a început. Iată care sunt premierele cinematografice lunii noiembrie.

Black Panther: Wakanda Forever – premiera: 11 noiembrie

Probabil cel mai așteptat și emoționant film al toamnei, Black Panther: Wakanda Forever este un omagiu adus regretatului Chadwick Boseman. Regizorul Ryan Coogler a rescris povestea după moartea actorului, care i-a fost și un bun prieten. De această dată, națiunea Wakanda se confruntă cu puterile mondiale care au intervenit pe teritoriul ei, în timp ce locuitorii săi plâng pierderea regelui lor T’Challa.

Triangle of Sadness – premiera: 11 noiembrie

Carli și Yaya – un celebru cuplu de fotomodele, sunt invitați într-o croazieră de lux pentru oameni super-bogați, dar de o moralitate îndoielnică. Printre ei, un oligarh rus, un traficant de arme britanic, dar și un alcoolic care citează din Marx și care este chiar căpitanul navei. Ceea ce la început părea o aventură perfectă pentru Instagram se transformă într-un spectacol grotesc. Filmul e regizat de Ruben Östlund și a câștigat Palme d’Or la Cannes 2022, avându-i în distribuție pe Woody Harrelson, Harris Dickinson, Charlbi Dean și Zlatko Burić.

The Fabelmans – premiera: 25 noiembrie

În regia lui Steven Spielberg, care s-a inspirat din propria sa viață pentru acest film, The Fabelmans explorează aventura unui tânăr care descoperă un secret de familie bizar și, cu ajutorul filmelor, încearcă să elucideze misterul din spatele lui.

The Menu – premiera: 18 noiembrie

O comedie horror. The Menu explorează povestea unui cuplu tânăr care călătorește pe o insulă îndepărtată pentru a mânca la un restaurant exclusivist, un loc unde bucătarul a pregătit un meniu generos, dar care include câteva surprize șocante.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin