Gala Omul Anului 2020. Vezi cum a fost evenimentul

Ziua de 22 mai 2021 a adunat notorietăţi din diverse domenii care au excelat în anul 2020. Locaţia, Digital Park, a devenit preţ de câteva ore, scena pe care au urcat oamenii ce au învins provocările lui 2020.

Gala a fost organizată în conformitate cu toate regulile împotriva COVID-19, iar oaspeții prezenți au fost supuși, chiar la intrare, la un test rapid, asigurat de medicii de la Centrul de Diagnostic German. Evenimentul a început cu cateva premii speciale si distincţii pentru medicii din prima linie, cei care luptă zilnic cu virusul.

Cel mai în vârstă participant, căruia i s-a fost înmânată distincția „Omul secolului”, este artista plastică Valentina Rusu-Ciobanu. Aceasta a expediat un scurt mesaj-video, în care a menționat că este onorată să primească un asemenea trofeu.

Cel mai tânăr premiant a fost dansatoarea de doar 7 ani care a luat distincția VIP Junior. Este vorba despre Miroslava Iasîbaș, care ieșind pe scenă într-o ținută specială de nuanța neagră, a spus „un mare mulțumesc tuturor pentru această nominalizare. Să devin „Omul anului” la 7 ani este pentru mine o mândrie și asta înseamnă că merg în direcția corectă. Aș vrea să-i mulțumesc profesoarei mele de dans, care-mi spune mereu „să obții mereu locul întâi”.”

La eveniment au fost prezente și brand-urile autohtone: Viggo și Miabella, care au bucurat ochii invitaților cu două prezentări de modă iar oaspeţii au savurat cele mai noi spumante de la Cricova, cele mai selecte vinuri de la Land of Basarabia şi o cafea exclusivistă de la Julius Meinl. Seara a culminat cu un recital de excepţie oferit de Lupii lui Calancea, Guz şi Surorile Osoianu.

Gala a avut loc graţie partenerilor: MAIB, Inamstro, Orange Moldova, Auto Space BMW, Media Show Grup, Digital Park, Viggo, Land of Basarabia, XO Studio, Cricova şi Casa Rinaldi.

Mai multe poze găsiți pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10159070746212296&type=3

Abonează-te la articolele

Vip Magazin