Giulio Ceyte, copilul cu un viitor de succes

Ediția aceasta de sărbătoare nu a uitat de spiritul copilăriei! Doar Moș Crăciun trece mai întâi pe la cei mici, cu daruri și bunătățuri de tot felul. Unul dintre cadourile noastre pentru cititorii revistei este acest material cu parfum de brad împodobit, familie fericită și un băiat ce va cuceri inimile multor domnișoare! Să-l cunoaștem mai bine pe Giulio Ceyte!

Giulio este iubirea supremă a soților Paolo Ceyte (antreprenor din Sudul Franței) și a Iulianei Racu-Ceyte, (absolventa Facultății Relații Internaționale Economice a ASEM; traducătoare de limbă engleză și japoneză) un cuplu moldo-francez. S-au căsătorit în anul 2018, în Franța. În vara aceluiași an s-au cununat religios, la Chișinău.

Născut pe 23 august 2018, Giulio a fost așteptat cu mare nerăbdare în familie. Părinții chiar au făcut un deal: dacă se va naște o fetiță, numele va fi ales de Iuliana, dacă un băiat – de Paolo! Ei, iată că tata a învins de această dată! E un nume oferit și în cinstea soției lui iubite!

 

Juniorul te cucerește pe loc, fără să mai ai ocazia să te gândești mult! Are o energie cât cuprinde, își iubește părinții și bunicii. Mai nou, bunica Vera îi este acum cel mai de încredere prieten și pe bună dreptate. Doamna Racu este profesoară de geografie, cu o experiență de 46 de ani. E lesne de înțeles că dragostea pentru copii își lasă amprenta și în viața nepoțelului! Au secretele lor, știute doar de ei doi!

Giulio are un spirit artistic bine conturat! Cântă și dansează, joacă fotbal, este fanul poveștilor, în special al „Scufiței Roșii” și al „Caprei cu trei iezi”! Adoră să se implice în activități diverse, iar în familie învață să vorbească atât în limba franceză, cât și română. Ba chiar și poate număra, știe culorile în cele două limbi. A învățat și mărcile automobilelor!

Cert e că părinții lui Giulio sunt doi oameni superbi care cresc o minune de băiat focos, energic și cu un viitor ce se anunță promițător!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin