Globurile de Aur 2023: Cele mai spectaculoase apariții (Foto)

Los Angeles a strălucit aseară mai mult ca niciodată. Ceremonia de decernare a premiilor „Globul de Aur” a pus pe jar toate vedetele nominalizate. Până să vorbim despre marii câștigători, nu putem trece cu vederea cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu.

Ca de fiecare dată, au fost câteva ținute care au ieșit cu adevărat în evidență. Este vorba de Margot Robbie, Lily James, Angela Bassett și Jessica Chastain, ale căror rochii au fost definiția stilului. Vedetele au mizat pe culori calde și multe paiete.

Margot Robbie

Actrița fost spectaculoasă într-o rochie Chanel roz. Creația avea bretele suprapuse. Pentru că rochia era sclipitoare, actrița a ales să nu poarte alte accesorii. La capitolul coafură și machiaj totul a fost natural și simplist.

Jessica Chastain

Jessica Chastain a ales o rochie nude Oscar de la Renta, care i-a urmărit linia armonioasă a corpului. Actrița de 45 de ani a ales un machiaj în tonuri calde și o coafură elegantă.

Angela Bassett

Actrița în vârstă de 64 de ani da, 64… Greu de crezut, nu? a mizat pe o rochie argintie semnată de Pamella Roland. Creația i-a venit mănușă pe corpul îngrijit și lucrat la sală.

Lily James

Actrița a ales roșu și nu a dat greș. Rochia purtată de Lily a fost spectaculoasă. Volumul și tăieturile geometrice au făcut-o să iasă din tipare.

Salma Hayek

O altă apariție deosebită a fost Salma Hayek. Aceasta a ales și ea o rochie sclipitoare și transparentă. Actrița a demonstrat că la 56 de ani e încă un sex simbol.

Heidi Klum

Jurata de la America Got Talent a fost și ea invitată la marele eveniment. Heidi a mers și de această dată pe o imagine sexy.

Mai multe imagini găsești aici: cosmopolitan.com

Abonează-te la articolele

Vip Magazin