Haina jos! Descoperă noua protagonistă a rubricii Dezgolită Frumos

În noua ediție a revistei „VIP magazin” te vei delecta cu un pictorial incendiar, iar noua eroina a rubricii este o blondă focoasă, una din cele mai sexy modele din țară, lucru care îl confirmă încă o dată în paginile rubricii „Dezgolite Frumos”.

 Cunoscută pentru activitatea de model, îndeosebi în domeniul publicității de lenjerie, dar și ca director al agenției Luxury Mini Model Agency, Kristina Ciasovschih se află de ceva vreme sub lupa celor care se ocupă de pregătirea și realizarea rubricii de față. Altfel nici n-ar fi posibil, la cât de sclipitoare sunt aparițiile sale fotografice, la fel cum este și ea însăși. Doar că mereu apăreau tot felul de impedimente, așa că după dispariția lor, am reușit să obținem acest pictorial în care Kristina își etalează inclusiv picioarele superbe, a căror lungime nu o cunoaște, pentru că nu le-a măsurat niciodată. Pe bune, la ce i-ar trebui?

I-am adresat și câteva întrebări, despre care o să vă dați seama după răspunsurile pe care protagonista rubricii le-a oferit cu amabilitate. Și pentru că este imaginea mai multor branduri de lenjerie, iar noi dorim să facem mereu ceva mai mult și să mergem mai departe, am ajuns rapid la o înțelegere ca acest tip de vestimentație să apară doar la început, ca mai apoi să intre în vigoare îndemnul atât de iubit de către bărbați: Haina jos!

Și nu i-am pronunțat niciodată numele Ceaikovski sau în vreun alt fel. Doar așa cum scrie cartea: Kristina Ciasovschih.

Kristina Ciasovschih, etalonul frumuseții naturale!

d

*În curând, publicăm articolul integral. Până atunci, răsfoiește noua ediție „VIP magazin”*

 

Text: Marcel Toma

Foto: Artyom Bartash

Lenjerie: Love and Passion Lingerie

Loc: Radisson Blu Leogrand Hotel Chişinău

Str. Mitropolit Varlaam 77

Abonează-te la articolele

Vip Magazin