HOROSCOP 2022 cu Cristina Guzinschi

După un an plin de schimbări și imprevizibil, noul an – 2022 ar aduce noi speranţe și credinţe că lucrurile vor fi bine. Aparent, așa și vom interpreta, omenirea se adaptează ușor la noile condiţii, reguli, schimbări în toate domeniile sociale.

Jupiter

Marcajul deosebit îl prezintă planeta Jupiter, care ingresează în semnul zodiacal Pești, unde capătă o putere exclusivă. Trecerea va avea loc pe 29.12.2021 – 11.05.2022, iar revenirea pe 28.10. 22 – 20.12.22.

Acest fenomen va favoriza tendinţa de a percepe „Viaţa plină de sens și pozitiv” – optimism, noi speranţe, planuri, creșterea și dezvoltarea personală, încrederea în forţa divină care poate salva și poate purifica. Reușitele în plan interpersonal, cât și social nu vor întârzia să apară. Chiar și scepticii și ateii par să-și dea șansa de a crede în forţe divine. Apropo, CREDINŢA e o resursă de bază a anului 2022, care va ajuta pe mulţi să meargă mai departe și să se adapteze. 

Va spori interesul pentru misticism, psihologie, astrologie, mitologie, filosofie, religie, psihologie transcedentală. Jupiterul prezintă acea instanţă mentală și de focusare a scopului primordial care oferă individului posibilităţi de expansiune și de a fi deschis către dezvoltare. Mintea umană se deschide exponenţial la fenomene pe care nu le putem explica. Vom avea tangenţe cu acel Inconștient colectiv. 

În primul rând, parte de ascensiune și succese vor avea Peștii, ei se vor simţi favorizaţi a crea, a începe ceva nou, a crește în tot ce-și propun. Semnele de apă – Scorpionul și Racul de asemenea se vor simţi siguri în propriile dorinţe de a crea. 

Până în 11 mai, va domina o atmosferă de ajutor reciproc – afecţiune faţă de lumea înconjurătoare, dragoste necondiţionată (AGAPE), bunătate, compasiune, credinţă, apropiere și contopire, vindecare, învăţături și exaltări spirituale, secrete… toate versus inflaţiei sinelui, autoamăgirii, decepţiei, autodistrugerii, falsurilor, escrocheriilor, fanatismului exacerbat, teorii conspiraţionale.

Cei care nu vor reuși să se adapteze la noile condiţii sau vor simţi sentimente de gol, haos profund, vor merge în iluzii, escapism sau autodistrugere prin alcool, substanţe nocive. Se cere o purificare atât a corpului, cât și a minţii. Chiar binevenite vor fi detoxurile, precum și întărirea sistemului imunitar – mai ales în luna martie și început de aprilie, mai exact pe 4-11 aprilie avem o conjuncţie care are loc în semnul Pești o dată la 166 de ani, ultima dată în 1856. Recomandabil de avut grijă, de întărit sănătatea, sistemul imun, endocrin. Risc de infecţii și mutaţii de virus.

Copiii care se vor naște anul acesta sunt copii binecuvântaţi, sortiţi a veni pentru a purifica, a ajuta, a vindeca, a aduce iubire în familie și a aminti că lumea aceasta nu este unica, există alte dimensiuni și lumi, precum și valori supreme celor materiale. Multe decese au fost în 2021, dar și mulţi copii vor fi concepuţi în anul ce ni se deschide.

Domeniile culturii, muzicii, artei, cinematografiei, religiei, psihologiei, filosofiei, vor fi foarte actuale.

După 11 mai, Jupiter va ingresa în semnul Berbec în stihia focului – Berbecii, Leii, Săgetătorii vor fi delegaţi cu spirit de antreprenoriat și curaj, idei mari și prospective. Va încuraja Berbecii, în primul rând în noi iniţiative, în planuri îndrăzneţe, în promovarea și dezvoltarea afacerilor, cu accent pronunţat pe propriile forţe, liderism, sport, armată.

Leul, care râvnește la călătorii și dorește să-și extindă viziunile și concepţiile de viaţă – a se îmbogăţi, a emigra – pe fondul unui careu tensionat pe hartă, va avea și tentative pozitive în aceste domenii. Săgetătorul – va avea succes în dezvoltarea personală, în nașterea copiilor, nașterea proiectelor noi care vor fi utile societăţii, dar care îl vor îmbogăţi și în interior. (Valabil pentru semnele de foc din prima decadă.)

Anul începe cu Venus retrogradată în Capricorn, 18.12.21 –29.01.22. (gradele 27-12 Capricorn). Până în 5 martie 2022. 

Un astfel de Venus va scoate în prim plan: afecţiunea, oficializarea relaţiilor (de dorit după 30 ianuarie). Multe cupluri se vor confrunta cu tematica adulterului, corectitudinii în relaţii, dominării și păstrării relaţiei. Vor reuși doar cei care cu adevărat vor trece examene dure, partenerii care au fost sprijin unii pentru alţii, care nu au înșelat. O astfel de conjunctură presupune multă seriozitate și încredere reciprocă în relaţionare. Foarte multe cupluri au șanse să înceapă o nouă filă, din păcate trecând prin evenimente drastice, dar doar așa vor putea evalua și aprecia valorile autentice, ce e cel mai scump și cine e cel mai scump. Mulţi vor încerca să restabilească relaţiile și vor reuși. Alţii se vor întoarce sau vor păstra din cauza sentimentului de culpă. Însă vinovăţia nu prezintă temelia unei relaţii trainice. Acele relaţii care sunt neviabile și bazate pe minciună, triunghiuri, vor înceta fără cale de reanimare. Motto-ul de bază va fi – fidelitatea!

Cel mai pregnant vor simţi influenţa lui Venus – Capricornii născuţi în a doua și a treia decadă. Precum și Taurii, Fecioarele. Mai ales Taurii care au dragostea peste hotare sau iubiri nefinisate la distanţă, vor reapărea foști și foste din afara ţării. Fecioarele nemijlocit vor fi scufundaţi în tema Erosului, relaţii din trecut și nașterea fiicelor sau nepoatelor. Pentru Fecioare, succesul vor fi partenerii, investitorii. Multe Fecioare sau Ascendent în Fecioare se vor căsători.

Mai tensionat sfera afecţiunii o vor resimţi până în luna martie, cu reevaluări dure și separări sau finalizări: Berbecii, Racii; Balanţele născute în 2-3 decadă și cei ce au Venusul, Ascendentul, Descendentul în Capricorn!

Rolul și valoarea femeii în afaceri, în mediul social și politic va crește. Relaţiile pe interes, cu caracter pragmatic, pecuniar – la fel. 

Din punct de vedere financiar, anul 2022 aduce schimbări și scoate în evidenţă sectorul financiar, investiţii mari, mai ales în prima jumătate a anului. Banii online vor fi în tendinţe, mai ales în lunile iulie-august. Amploare vor căpăta și investiţiile imobiliare. 

Financiar vor spori: Vărsătorii care sunt pragmatici, nu zburătorii; Berbecii; Taurii; Balanţele și cei ce au cuspida casei a 2-8-a în Pești, Berbec, Taur, Balanţă.

Venus

Elipsa de Soare din Aprilie: 30.04.22 

Câștiguri, investiţii, dividende, iniţiative financiare, de dorit în grup/echipă. Carpe Diem! Constructiv pentru Tauri, complicat Scorpionilor. Mulţi Tauri se vor îmbogăţi mental cu studii și idei noi.

Eclipsa de Lună din Mai: 15-16.05.2002

Reparaţia a tot ce a fost distrus și focusarea pe crearea și acumularea resurselor, banilor, proprietăţilor, închiderea scenariilor transgeneraţionale. Complicat Scorpionilor.

Eclipsa de Soare pe Scorpion: 25.10.25 

Complicat pentru relaţiile de afecţiune, mai ales Scorpionilor. Finalizarea unor afilieri, apartenenţe de grup, lichidarea a tot ce e vechi!

Eclipsa de Lună pe Taur: 07-08.11.22 

Stresant, dar benefic și Taurilor, și Scorpionilor – purificarea definitivă a tot ce e lipsit de viaţă, orientarea către creativitate și acceptarea plăcerilor vieţii.

Sub influenţa eclipsei vor fi nativii ce au vârsta de: 9, 18.5, 36-37, 45-46, 54-55, 63-64, 72-73, 81-82, 90.

Tema financiară a sănătăţii și investiţională

Martie Retrograd începe în 31.10.22 – gradul 26 – 12.01.2023 gradul 9 Gemeni. Va favoriza semnele de aer (în primul rând Gemenii, urmaţi de Balanţă și Vărsător), de a duce la capăt proiectele din trecut, de a finaliza studii, de a reanima businessul de transport, intermedieri, de a încheia relaţiile toxice (valabil pentru femei), sau de a iniţia în 2023 deja parteneriate noi.

Lilit Rac: 15.04.22 – 09.01.23 – discrepanţe în rolul matern, griji și anxietate sporită. Frici materiale și frici de a pierde pe cei apropiaţi, a valorilor tradiţionale, a patriei. Denaturarea valorilor de familie. Cel mai influienţaţi vor fi Racii.

În 10 octombrie 2022 finalizează aspectarea tensionată, perturbată, excentrică, – careul Saturn Vărsător cu Uranus în Taur, care a început în 16.02.2021. Este o aspectare complicată pentru foarte multe semne zodiacale: Vărsător, Taur, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion. Limitele, blocajele, izolarea, distanţierea, schimbările imprevizibile în sectorul financiar, bancar, monetar, social, economic, politic, libera circulaţie restricţionată, mutarea virusului, complicaţii pentru autorităţi de a menţine oamenii în constrângeri, revolte în masă.

Domeniul succesului și creșterii individuale

Berbec

Caracterizaţi prin spiritul inovator și iniţiativă, în prima jumătate a anului, nativii acestui semn zodiacal vor fi în poziţii și roluri pasive, din umbră. Domeniile de ajutor umanitar, medicină, spitale, staţionare, farmaceutică, filantropie, activităţi de caritate, sanatorie, studierea știinţelor antice, oculte, neoficiale – vor garanta success și creștere personală. După 11.05 – 28.07, Berbecii se vor trezi în sensul activ și autentic pe care îl poartă, pentru a iniţia proiecte noi, revolte, manifestări, afaceri noi, sport, activităţi care vor fi pe poziţia de start definitiv după 20.12.2022.

Gemeni

Este un an de ascensiune profesională și al funcţiilor înalte în societate. Pentru unii, este anul căsătoriilor benefice, dar urmate de scenarii secrete, pentru alţii lupta ambiţiilor de a-și păstra rolul social, cariera și numele. Unii Gemeni vor fi favorizaţi de bunăvoinţa superiorilor, autorităţilor. Este un an favorabil de a înţelege cu adevărat ce orientare în carieră, vocaţie, misiune autentică le aparţine. Mulţi vor munci pentru succes și demnitate publică și politică. Mulţi își vor lărgi scopurile și aspiraţiile, implicându-se în perioada 20.08.22 – 24.03.2023 în lupte, concurenţă, riscuri. Se vor adapta și vor avea posibilităţi de a se dezvolta în sfera socială, a carierei, în unele funcţii de conducere. Octombrie-decembrie vor fi luni active și decisive în plan de afaceri și carieră pentru Gemeni.

Rac

Dezvoltarea și creșterea personală ţin de ieșirea din zona confortului și aspiraţii înalte. Succesul îi așteaptă peste hotare, în expansiuni mentale, preocupări religioase, filosofice, universitare, juridice. Unii vor iniţia cu succes procesul de emigrare sau de redobândire a cetăţeniei, procurări și vânzări de imobile în afara ţării, alţii vor crește în titluri și grade știinţifice. Cei cu vocaţie de a scrie cărţi, scenarii, capodopere, vor obţine rezultate și roade binemeritate. Recunoaștere internaţională. Cunoașterea unui profesor care le va îmbogăţi viziunile și concepţiile de viaţă. Studii superioare, universitare, de master, de limbi străine aduc creștere.

Taur

Inclusiv în 2022, vor simţi zona de turbulenţă, care se va liniști în 26.04.2026. Până atunci vor trece prin radicale experienţe și vor învăţa să accepte noul în viaţa lor. Începutul anului este benefic pentru acel Taur care este deschis către asocieri, proiecte colective, grupuri cu spirit și interes comun, asociaţii nonguvernamentale. Își poate asuma rolul unui lider de grup nonformal, să organizeze procese de învăţământ online, să încerce noul rol de manager de reţele sociale, să se implice în câștiguri de granturi, proiecte sociale.

Leu

Afaceri, câștiguri, gestionarea și administrarea resurselor străine, moștenirii, creditelor și rambursarea acestora – sunt teme de bază pentru Lei pe parcursul anului. Creșterea ţine de sectorul bancar, financiar, fiscal, valutar. Trading. Câștigurile au ca sursă testamentele, împrumuturile, bursele. Afacerile riscante nu vor aduce rezultatele dorite din cauza unor parteneri de rea-credinţă. Unii Lei vor reevalua sfera de parteneriat și vor finaliza colaborări, căsătorii. Creșterea individuală constă în dobândirea înţelepciunii și maturităţii. Succesul îi așteaptă în studii de materii oculte, profunde, analitice și mistice.

Balanţă

Balanţele vor crește în afaceri, colaborări de echipă, vor primi avantaje și resurse străine, burse, granturi, moșteniri. Acest an le prevede ascensiunea la serviciu, creșterea în funcţii de top manager sau director, un job nou în sfera marketingului, psihologiei, învăţământului, jurisprudenţei, economiei, religiei, culturii, cinematografiei, asistenţei sociale, filantropiei. Cei care vor acorda ajutor semenilor, vor face lumea mai bună. Recomandabile vor fi dietele și detoxul. Vulnerabil este ficatul, sistemul imunitar, digestiv, sangvin, limfatic. 

Săgetător

Canalizarea potenţialului profesionist și personal este îndreptată către sfera imobiliară, familiară, preocupări casnice și starea de bine în urma interacţiunii și cultivării tradiţiilor familiare. Beneficiile pot fi asigurate atât de către părinţi, ancestrale, cât și de vânzări, procurări de case, oficii, terenuri, pământuri. Unii vor reuși să se mute la casa mult așteptată și râvnită. Alţii vor concepe copii și planuri de viitor, alţii vor fi gazde celor veniţi de peste hotare. Săgetătorul care își va asculta vocea lăuntrică și va acţiona în folosul celor apropiaţi sau al ţării, va primi lauri.

Vărsător

Rezistenţa, maturitatea psihică, disciplina, responsabilitatea pentru propriile acţiuni vor fi pilonii anului 2022, inclusiv până în 06.03.2023. Se vor bucura de rezultate solide în sfera materială, alimentaţie și vinificaţie. Cresc șansele de succes, agonisire și fertilitate financiară. Vărsătorii muncitori și raţionali vor putea culege roade materiale sau construi afaceri noi, trading, burse. Domeniul învăţământului, psihologiei, astrologiei, mitologiei, medicinii, literaturii, justiţiei, activităţilor bancare, religiei, știinţelor oculte, turismului, precum și afacerile peste hotare, vânzări angro prezintă pentru ei zonele de câștig și creștere. Chiar și Vărsătorii visători vor putea realiza cele mai bizare, virtuale și exotice idei.

Fecioară

Creșterea și focusul primordial al acestui semn raţional îl constituie sfera partenerilor de afaceri, de cuplu, de colaborare, consilierii. Multe Fecioare își vor găsi alesul/aleasa inimii, cu multe demnităţi, cu caracter nobil sau străin, cu un statut social, financiar bun, cu funcţii înalte sau religioase. Mulţi se vor căsători conștient sau benefic. Succesul constă în colaborări cu un scop major bine determinat și măreţ. Fecioara care este deschisă a învăţa materii superioare, exotice, oculte de la partenerul său și nu va supune totul criticii, va avea posibilitatea să crească individual.

Scorpion

Semnul care are multe de reevaluat și construit, după crize și metamorfoze, va renaște individual în sfera creativităţii, dragostei, distracţiilor, scenei, divertismentului, jocurilor, copiilor, investiţiilor, speculaţiilor și azartului. Dezvoltarea și creșterea ţin și de copiii proprii ai Scorpionului. Unii vor deveni bunici. Ca hobby, poate apărea dorinţa de a face studii în psihologie, astrologie, filosofie, alte învăţări oculte. Sportul, călăritul, înotul cu delfinii – pot deveni forţe vindecătoare ale Scorpionului.

Capricorn

Procesul alchimic de transformări dure prin care trece acest semn va dura până în 23.03.2023. Ascensiunea și resursele se află în domeniul comunicării, studiilor, învăţământului primar, plecărilor, publicităţii, predării, informaţiilor. Organizarea, precum și vizitarea cursurilor de scurtă durată, studierea limbilor străine, ar servi o creștere a personalităţii. Afacerile legate de transport, intermedieri, distribuiri, marketing, poștă și învăţămînt vor aduce rezultate în forţă. Capricornul care are o gândire optimistă, prospectivă, motivaţională și cu umor, va face faţă tuturor greutăţilor care survin ca și consecinţă a instabilităţii anului 2022.

Pești

Vor căpăta o încredere de sine iraţională, fiind motivaţi de a-și dezvolta personalitatea în creaţie, cultură, artă, muzică și tot ce-și propun. Un spirit vesel și optimist îi va ghida tot anul, vor socializa, îmbrăcând măști sociale reușite. Va apărea simţul stării de bine și încrederii în sine, motivându-i și pe alţii la acţiuni și focusarea în direcţia potrivită. Pentru cei din jur vor întruchipa rolul de Înţelept, Profesor, Couch, Filantrop. Vor insufla încrederea că totul se rezolvă. Acei Pești care nu se fac vizibili și auziţi, au șanse mari să se manifeste social și spiritual.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin