Igor Dodon o preferă pe Angela Merkel în detrimentul lui Hillary Clinton

În noul număr VIP magazin, politicianul Igor Dodon ne vorbește despre lupta corectă, răbdarea oamenilor și salvarea noastră ca popor.

Întrebat cu cine ar conlucra mai bine, cu Angela Merkel sau Hillary Clinton, liderul PSRM a declarat: „…cu Angela Merkel, pentru că… e mai aproape de înțelegerea problemelor de pe continent. Și problemele Moldovei sunt mai pe înțelesul ei, bănuiesc.”

0124

Menționăm că Angela Merkel sprijină procesul de integrare europeană a Republicii Moldova. Cancelarul german încurajează reformele în domeniul justiției și salută ratificarea Acordului de Asociere de către parlamentul de la Chișinău.

Totodată, se pare că oficialul de la Berlin preferă un alt candidat la postul de președinte al Republicii Moldova. Iurie Leancă, fost prim-ministru și actualul președinte al PPEM, a declarat după efectuarea unei vizite recente în capitala germană: „Dragi prieteni, avem un singur drum spre prosperitate – acesta este drumul spre Vest. Doamna Merkel ne susține în acest sens, susține Moldova!”.

Să vedem dacă părerea lui Igor Dodon se va schimba sau nu după alegeri, însă, până atunci, te invităm să răsfoiești interviul exclusiv cu el în numărul din septembrie al revistei „VIP magazin”.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin