Inevitabil, totul va fi bine

Acest text nu este o știre, nici un reportaj, nici un fragment de interviu. Se vrea a fi o îmbrățișare caldă, sau o strângere de mână, în ziua celei de-a 60-a aniversări, din partea redacției VIP magazin și a tuturor celor care au avut și au bucuria de o cunoaște – pentru Felicia Rotaru.

Un măr cu mere neculese – un om care, aflat în culminația carierei sale profesionale și vieții personale, cu funcții de stat și o familie minunată, în 2007 a primit o grea încercare a sorții în viața sa, dar una care nu i-a frânt nici aripile, nici speranța – un accident cerebral care a soldat cu două operații pe creier, 150 de zile de comă, 16 ani de imobilizare și tăcere – dar de comunicare prin atingeri, clipiri, inimă.

Povestea Feliciei mulți au aflat-o din emisiunea Neredactat cu Boris Gîlcă, soțul său iubitor care, la propriu, își duce soția pe brațe de mai bine de 16 ani – o poveste pe care nu ai cum să o treci fără un șuvoi de lacrimi, fiori și fără a te opri din goană pentru a medita asupra vieții.

Felicia, mulțumim pentru exemplu, emoție și pentru că ne opriți atenția asupra fericirii ce vine din lucruri atât de simple – dimineți în care ne trezim, soare pe care îl putem vedea, aer pe care îl putem respira.

La mulți ani!

Filmul este realizat de OWH Studio

Regizor – Radu Zaporojan

Cameraman – Oleg Popescu

Abonează-te la articolele

Vip Magazin