JURNAL DE LUNI cu Zina Bivol

De 9 mai orașul este cuminte, aparent, cu marşuri pacifiste și piese dedicate Victoriei. Doar ca pentru fiecare, victoria arată diferit și are un sens diferit. Liderii de la Chișinău au depus flori la Complexul Memorial „Eternitate”, numai panglica Sf. Gheorghe vine să contrazică niște reguli scrise, pe care le las la trei puncte…

Până azi gândurile multora dintre noi nu prea erau sub tăcere. Frica e fricoasă şi nu toate emoțiile pot sta sub control, mai ales în zile care au făcut istorie. Când am deschis ochii, prima reacție a fost să verific site-urile informative la ziua de azi, în timp ce mama mă întreba dacă nu am uitat să prăşesc, dacă tot e zi liberă!!!

 Cât de diferiți sunt oamenii. Locurile în care ne aflăm fac diferența despre felul cum privim și ne trăim viața. Unii au câteva ore libere pentru soarele frumos din Chișinău, iar alții se ard sub el la pământ. Întotdeauna a existat un contrast, dar cel mai important este să poarte culoarea albă!!! Cea mai mare victorie este să continue pacea și starea de bine peste tot în lume. Victoria este a celor care știu să păstreze liniștea neatinsă și dragostea de Dumnezeu în tot ceea ce fac.

Mai multe despre impresiile conflictului din țara vecină şi de aici, urmăriți în podcastul de joi, cu ex-prim-ministrul reintegrarii Victor Osipov. Va fi primul podcast care va conține pe alocuri segmente politice, fiindcă, vrem nu vrem, actualitatea are cele mai multe semne de întrebare și nu poți fugi de ea la nesfârșit.

 Avem atâtea emisiuni și oameni încă nedescoperiți.

Aseară, la o oră târzie, am urmărit emisiunea neREDactat cu invitata Larisa Busuioc, am vrut să văd primele 10 min, dar m-am pomenit că au trecut 50.

Cât de important este să ai o mamă și să existe comunicare!

O mamă în toate, e mai mult decât o cetate!

Să gândim European nu doar de ziua ei!!! Victoria e a celui care știe cum să o gestioneze corect. Victoria e a fiecăruia dintre noi!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin