JURNAL DE LUNI CU Zina Bivol

13 IUNIE

Mulți oameni consideră că numărul 13 este ghinionist. Deseori nu există un etaj al treisprezecelea în clădiri, locul al treisprezecelea în cinematografe, al treisprezecelea rând pe avioane sau al treisprezecelea număr în buletin.

Toate fricile și superstițiile sunt exclusiv în capul nostru. Deși, acum 15 ani credeam cu desăvârșire că nu am câștigat la un concurs de frumusețe pentru că am fost sub numărul 13. Atâta indignare a fost pe sufletul meu că mi-am promis să nu mai particip nicăieri și că cei din juriu o să mă caute într-o zi. De cuvânt nu m-am ținut și de căutat tot nimeni nu a făcut-o. Viața nu-și schimbă planurile pentru tine, dar toate sunt experiențe!

Interesată de numărul 13 din numerologie, iată câteva semnificații:

  • Aceasta este figura iubirii.
  • Denotă pofta de sentimente profunde și sincere.
  • Numărul treisprezece este un simbol al puterii.
  • Oamenii care au înțeles această figură pot pune mâna pe o putere extraordinară.
  • Treisprezece este, de asemenea, considerat numărul de nebunii.

În lumea modernă, mulți sunt atenți la numărul 13, fiind asociat cu sufletul uman, care este în căutarea a ceva nou și interesant, în ciuda faptului că mulți îl tratează într-un mod complet diferit.

Nu știu dacă istoria neamului nostru are vreo legătură cu asta,  dar primul val de deportări a început în noaptea de 12 spre 13 iunie 1941 (ora 2.30), unde au fost alocate 1315 vagoane, situate în diferite gări de pe tot cuprinsul Basarabiei şi Bucovinei de Nord și trimise în Siberia. Oare bunicii noștri se mai gândeau atunci la cifre?

La 13 iunie 1959 s-a născut Klaus Iohannis, fost primar al Sibiului, președintele României. L-a deranjat vreodată această data?

Azi, 13 iunie, Vip magazin are grija ca femeile frumoase și inteligente să fie văzute, auzite și apreciate în cadrul lansării TOP SEXY by VIP magazin inspirat de Land of Basarabia. Abia aștept să văd surpriza serii:  Summer Vibe spaniol adus de la București de Alessiah.

Uneori noi dictăm unele momente, chiar dacă cel mai des o face EL. De sus se vede și se înțelege cel mai bine!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin