Lara Fabian a susținut un concert aseară la Chișinău. Uite ce a deranjat-o pe celebra artistă

Aseară, renumita cântăreață belgiană, Lara Fabian, a susținut la Chișinău un concert de zile mari. Publicul moldav s-a obișnuit deja cu prezența Larei destul de dese pe scena națională, însă acest lucru nu a impiedicat ca sala Palatului Național  „Nicolae Sulac” să fie și de această dată arhiplină.

După prestație, interpreta a postat pe rețelele de socializare o fotografie unde putem observa atât scena și bandul Larei, cât și publicul de acasă. „Thank you Moldova! See you again soon.”  a scris vedeta.

14713770_1275044302537064_1561319948025852561_n

Totuși, se pare că lucrurile nu au fost roz  în totalmente. Cu doar o zi înainte, Lara a susținut un concert la Odessa, unde se pare că a înghețat de frig. Din discuțiile avute cu internauții putem observa indignarea cântăreței. Membrii staffului Larei au scris: ,, Hello, yes, despite the lack of heating in the hall and the 6 degrees outside, Lara still insisted on performing.. Luckily the conditions for the next concerts ( Kiev) in Ukraine will be better.. So we are told.. Team Lara”  (tr. În ciuda lipsei căldurii și temperaturii de 6 grade afară, Lara a insistat să cânte. Din fericire, condițiile pentru următoarele concerte (Kiev) vor fi mai bune. Așa ni s-a spus. Echipa Lara)

Menționăm, Lara Fabian susține destul de des concerte în țara noastră, biletele ajungând să coste până la 2600 lei.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin