Lili Lozan – Mass-media | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: Prezentatoare TV, Show-ul matinal “Prima Oră”, PRIME TV; Moderatoare evenimente culturale
Data și locul nașterii: 04.10.1986, r-nul. Orhei
Studii: Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM
Coordonare: Ileana Rusu
Foto: Arhiva personală

Fidelă aceluiași zâmbet de an de zile. Își păstrează poziția de top în lista celor mai cotate posturi TV de la noi. Din luna iunie 2020, viața Liliei Lozan s-a schimbat definitiv! A devenit mama unui băiețel înconjurat de dragostea părinților și a buneilor și care a intervenit în modul cel mai inocent și dulce în lumea ei interioară. Ea mai are o familie: gașca de la „Prima Oră”, nedespărțiți de ceva vreme. Împreună cu ei, intră în fiece dimineață în casele noastre și ne salută ca pe niște vechi prieteni.

SUNT VISĂTOARE ȘI CU PICIOARELE PE PĂMÂNT. Nici măcar nu știu cum vine asta, dar așa sunt. Încerc să fiu corectă, organizată și cu mari cerințe față de propria-mi persoană. Nici cei din jur nu scapă.

DINCOLO DE CUVINTE, 2020 mi-a adus pe lume un îngeraș! Am devenit mama unui băiețel. El e bucuria mea și cumva ororile anului 2020 nu le-am simțit la maximă intensitate, pentru că la noi în casă, din luna Iunie, e foarte multă dragoste!

TIMPUL le pune pe toate la loc și vreau să cred că este aliatul meu. Am reușit să fac ceia ce-mi place, să am încredere în mine, să fiu sinceră cu cei de acasă și să am mare încredere în mine ca și profesionist. Și dacă de peste zece ani lucrez la același proiect, care e stabil în cifre de raiting, și alături de oameni, mă gândesc eu că înseamnă ceva. (Cu toată modestia)

NE TEMEM de alți oameni. Oamenii te pot ridica în slăvi și tot ei te pot face una cu pământul. Sunt destul de rezervată la acest capitol și niciodată nu am mari așteptări, pentru a nu trăi ulterior și dezamăgiri pe măsură.

MAMA e cea care mi-a determinat profesia. Țin minte tareeee bine că eram prin clasa 4-a și am venit acasă plutind că învățătoarea mi-a dat nu știu ce piesă să cânt la un matineu. Iar mama mi-a zis foarte clar și direct: „Lilica, trebuie să faci ce poți mai bine. Reciți și scrii poezii atât de frumos! Lasă cântatul pentru fetițele care pot”. Și de atunci m-am apucat de recitat poezii, prezentat concerte pe scena școlii, în sat, la liceu, iar jurnalismul a venit ca un lucru firesc.

ORICE DECIZIE luată a fost asumată. Am acordat credit de încredere și situații au fost de tot felul. Am greșit, am recunoscut, am pășit mai departe cu niște lecții învățate din mers.

VĂ ROG SĂ NU ÎNTÂRZIAȚI MĂCAR O ZI! Dacă lumea ar fi mai punctuală, ar fi mult mai bine. Tare mi-aș dori ca oamenii să înțeleagă odată că întârzierile înseamnă „furt”. Mi-ai furat timpul și urăsc să aștept!

LUMEA MĂ COMPLIMENTEAZĂ des (așa e jobul), dar nu las orgoliul să fie prea tare gâdilat. Dar atunci când mi se spune că în realitate (făcând referire la tv) sunt mai tânăra, mai frumoasă și mai deșteaptă, parcă și ziua e mai bună.

REGIZORUL FILMULUI DESPRE VIAȚA MEA ar trebui să aleagă pentru coloana sonoră ceva de Queen. Sunt un mare fan al acestei formații, am consumat muzica lor toată sarcina, încât acum băiatul meu se liniștește doar cu „Bohemian Rhapsody”.

AM O SINGURĂ AȘTEPTARE ÎN 2021.  Tare-mi doresc să scăpăm de Covid, să fim sănătoși și să ne auzim doar de bine, că restul, încet și cu răbdare, se face, se lipește, se drege.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin