MAD-Aid Moldova ne invită la HORA BINELUI

HORA BINELUI este un eveniment caritabil unde se vor aduna fonduri pentru renovarea unei secții pentru nou-născuți

În data de 8 iunie, la Chișinău, va fi lansată campania caritabilă HORA BINELUI, ce are ca obiectiv acumularea de fonduri pentru renovarea secției de Chirurgie a Nou Născutului, din cadrul Centrului Mamei și al Copilului.

Președinta MAD-Aid Moldova, Victoria Dunford îi invită pe toți cetățenii de bună credință să se alăture HOREI BINELUI și să susțină proiectul de renovare și reutilare a secției de chirurgie neonatală, unde sunt executate cele mai complicate intervenții în cazuri de malformații și alte patologii ale nou-născutului. Victoria și-a propus să acumuleze, împreună cu cetățenii noștri, suma de 170 de mii de euro.

VICTORIA DUNFORD, președinta MAD-Aid Moldova: „Un arhitect din UK deja lucrează la design și știm cum trebuie să arate finalul. În Marea Britanie și în alte state, mama și copilul sunt valoarea cea mai de preţ şi viitorul unei naţiuni, iar Republica Moldova merită un viitor sănătos și asigurat din punct de vedere medical.”

Evenimentul de lansare va avea loc la Madison Park și va găzdui oameni de afaceri și personalități notorii din țară și de peste hotare care își vor uni eforturile pentru a susține proiectul umanitar. Evenimentul va fi onorat cu prezența Ambasadorului Marii Britanii, Steven Fisher, dar și a compozitorului Eugen Doga. Ambasadorul MAD-Aid Moldova este interpretul Gabriel Nebunu.

Precizăm că MAD-Aid Moldova a fost fondată în 2012 în Marea Britanie, iar un an mai târziu și la Chișinău, cu scopul de a transfera, recicla și reutiliza echipamentul din spitalele din Marea Britanie în spitalele deplorabile din RM. Ideea aparține moldovencei Victoriei Dunford și a soțul ei John. Astfel, familia Dunford și-a făcut o misiune din a face bine și a oferi copiilor moldoveni o viață mai fericită.

Pe parcursul celor 10 ani de activitate pe teritoriul Moldovei, MAD-Aid a reușit să utileze cu  mobilier și echipament 39 de spitale din Republica Moldova și două din Romania, în valoare de cca 2 milioane de Euro.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin