Mădălina Ghenea și Dana Rogoz – apariții strălucitoare la Festivalul de Film de la Cannes

Româncele fac furori pe covorul roșu de la Cannes. Recent, le-am admirat pe Dana Rogoz și Mădălina Ghenea. Actrițele au fost invitate, alături de starurile internaționale, la evenimentul anului din industria cinematografiei.

Dana Rogoz a fost prezentă pe covorul roșu la premiera filmului Firebrand, regizat de Karim Aïnouz, în care joacă și Jude Law.

Actrița în vârstă de 37 de ani a mers în calitate de ambasadoare a unui brand românesc. Dana a optat pentru o rochie lungă, roșie. Ținuta a fost completată de cercei masivi, un make-up discret și un coc elegant.

Actrița a ținut să își împărtășească bucuria pe rețelele sociale:

„O imensa bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului „Firebrand”, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema.”

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului este „Killers of the Flower Moon”, cu Leonardo DiCaprio. Premiera de la Cannes a adunat multe femei frumoase, iar printre ele a fost și Mădălina Ghenea.

Românca a pășit pe covorul roșu purtând o rochie maro care i-a pus în valoare picioarele superbe. La capitolul machiaj și coafură, Mădălina optează mereu pentru același machiaj natural și același păr răvășit.

Presa străină susține că românca și DiCaprio ar fi avut cândva o aventură. Paparazzii i-au surprins de mai multe ori împreună pe yachturi de lux, în Australia. Aventura a avut loc la scurt timp după ce DiCaprio s-a despărțit de Blake Lively. În acea vreme, actorul se afla în Australia pentru filmările „The Great Gatsby”.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin