Mariana Tabuica: Încrederea în sine este cheia succesului în orice domeniu!

A trecut ceva timp până a înțeles că poate avea încredere doar în forțele proprii și că doar ea poate face asta. În opinia Marianei, ceilalți ar trebui să știe că, dacă nu crezi în tine și nu te iubești pe tine, altcineva nu o va face în locul tău. Poate că din aceste motive electroșocul, pasta de dinți și tirbușonul e ceea ce are mereu prin geantă. Vorbim de Mariana Tabuica, femeia care niciodată nu a regretat pașii făcuți.

Mariana Tabuica, Director Executiv Compania „FlyOne”

Într-o societate modernă, femeia se descurcă la fel ca și bărbatul, astfel că presupusele greutăți devin din ce mai puține. Astăzi noi îmbrățișăm tot mai multe meserii bărbătești, facem afaceri ca ei, iar bărbații, tot mai des, ies în concediu de paternitate. Ceea ce nu sună bine. Lumea e plină de oameni și e bine că tot mai puțin facem diferențierea între bărbați și femei. Dar, pentru a depăși mai ușor eventualele obstacole, femeia nu trebuie să uite că este femeie, chiar și atunci când direcționează traficul, în cazul polițistelor.

Societatea noastră mai are de parcurs câțiva ani buni pentru a ajunge la nivelul așa ziselor societăți moderne dezvoltate, chiar dacă nu ani – lumină. Discriminările vin din tradiție, mentalitate, dar viața merge înainte, lucrurile se dezvoltă și acestea sunt tot mai puține. Nu știu dacă la țară se mai zice „mergea un om și o femeie”. Chiar dacă nu o afișează, bărbații trăiesc cu subconștientul lor în care ne văd bune doar la cratiță sau făcând selfie și asta, din când în când, mai iese la suprafață. Dar totul se rezolvă în momentul în care o femeie își face bine treaba și este la fel de bună ca bărbatul concurent, atunci se închid toate gurile.

Pentru mine este important că totul se rezolvă dacă ești setat pozitiv. Viața e plină și cu asemenea momente, legate de cei dragi, de oamenii de aproape… Încerc mereu să văd lucrurile printr-o prismă pozitivă și să admir partea frumoasă.

Am fost trădată! Sinceră să fiu și nu bucur mult pentru aceasta. Au fost momente delicate ca și la toți, dar viața e frumoasă și trebuie să fim maturi, raționali dacă vrem să mergem înainte. Totuși, dacă vreo femeie a fost trădată cred că problema poate fi la ambele părți și să gândească pozitiv, poate e momentul de resetat relația sau de căutat pe altcineva mai potrivit.

Pe bune, aș da orice să-i văd fericiți pe oamenii de aproape, cei dragi. Dar aș fi fericită și dacă aș vedea în jur doar fețe luminoase – parcă e prea trist pe fețele și în sufletele oamenilor.

Electroșocul, pasta de dinți și tirbușonul e ceea ce am mereu la îndemână. Serios vorbind, ar trebui de inventat o geantă fără de fund în care ar urma să încapă tot de ce are nevoie o femeie. E amuzant să vezi unele dame cum își caută permisul prin mulțimea de lucruri în așteptarea agentului de circulație. Dar, asta e: așa suntem noi, așa e munca lui.

Niciodată nu am regretat pașii făcuți. Dacă ești toată viața în regrete, nu-ți ajunge timp s-o trăiești. Greșelile urmează a fi învățate și nu regretate.

3 mai e ziua mea de naștere și data când m-am căsătorit. E cea mai fericită zi din an pentru mine. E ziua când primesc multe felicitări și cadouri.

Fac tot ce îmi stă în puteri ca viața mea să aibă gust de ceva apetisant și sunt multe chestii care se încadrează aici…

Am avut o copilărie Made in USSR, nu uitați, cu toate aspectele care au reieșit din asta. Eram cei mai fericiți vara în tabere, când prindeam vreo excursie în vreun oraș unional mare, or, noi nu prea eram familiarizați cu forfota urbană și Chișinăul mi se părea New York. Și, da, am avut o copilărie fericită.

Aș vrea să fiu eu acel om care inspiră pe alții și lucrez la asta.

Pentru a depăși mai ușor eventualele obstacole, femeia nu trebuie să uite că este femeie.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin