Mihaela Gașper – experta genelor frumoase

Ne-a cucerit prin firea ei delicată și feminină, prin cei cinci ani de expert lashmaker și cliente fericite. Mihaela Gașper e un nume de referință în industria frumuseții, premiile obținute la diverse competiții de profil, studii și participări la evenimente de perfecționare îi completează de minune CV-ul de expertă a genelor superbe! Apropo, o găsiți la salonul „Asty Beauty” din capitală!

„Am această pasiune încă din copilărie! Cred că atunci am înțeles că privirea și ochii unei femei pot schimba lumea”, își amintește Mihaela.

Calitatea de top este cartea de vizită a specialistei pentru că altfel nu ar fi de cinci ani un nume sonor. Răbdare, prudență, spirit diplomat și dedicație, acestea sunt „ingredientele” de succes ale Mihaelei.

Frumusețea ochilor este o conexiune spre lumea interioară a femeilor, iar aceasta se reflectă inclusiv prin aportul expertei noastre! „Vreau să le spun doamnelor și domnișoarelor că starea de spirit a privirilor trebuie să coincidă cu cea din sufletul lor”, spune Mihaela.

Își iubește mult munca, în special pentru liniștea din timpul procedurii, concentrarea și mai ales pentru fericirea clientelor când pleacă de la cabinetul ei.

Visează să lanseze o școală în domeniul frumuseții. „Vreau să predau și altora această artă a genelor frumoase. Acum însă am salonul meu și abia aștept să-l cresc, să-l dezvolt și mai mult”, conchide Mihaela.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin