Mobila armonizată cu activitatea Ta

Experienţa bogată căpătată de-a lungul anilor o redăm în proiectele realizate pentru diverse instituţii de învăţământ, instituţii medicale, sedii de firmă, magazine ş. a.

Astfel, realizăm orice proiect oferind confort, stil practic şi estetic pentru fiecare spaţiu în parte. Fabrica de Mobilă „Stejaur” propune soluţii de mobilare personalizate în funcţie de activitatea Dumneavoastră, utilizând finisaje şi materiale de calitate, toate concentrate într-un design unic.

În virtutea ideii de a avea parte în egală măsură de confort, utilitate, dar şi de un aspect estetic deosebit, fiecare proprietar de locuinţă sau de oricare alt tip de spaţiu se orientează către piesele de mobilier care îi mulţumesc gusturile. Opţiunea noastră este de a oferi mobilă personalizată în adevăratul sens al cuvântului – de la materiale, culori, forme până la cele mai mici accesorii.

articol2-1_optMotivele enumerate în continuare sunt mai mult decât suficiente pentru ca fiecare client de-al nostru să facă alegerea potrivită în materie de mobilier:

1. Mobila la comandă oferă un stil unic oricărei încăperi;

2. Poţi alege materiale de cea mai înaltă calitate;

3. Alegi culorile pe care le preferi;

4. Potrivire perfectă de fiecare dată;

5. Consultanţă şi proiectare pentru fiecare produs;

6. Posibilitate completă de personalizare;

7. Preţul corect al calităţii.

articol2-1_opt

articol-2_opt

 

articol-2-2_optEchipa „Stejaur” bifează toate avantajele de mai sus, respectând tot timpul standardele cu privire la calitate şi la gusturile fiecăruia.

Realizăm mobilier care îţi transformă casa în cămin, spaţiul de muncă într-o adevărată plăcere, iar locul unde înveţi într-un ambient comod.

„Stejaur” modelează orice proiect, în fiecare etapă a sa:

• analizăm spaţiul şi propunem soluţii optime de amenajare, atât din punct de vedere funcţional şi estetic, cât şi financiar: releveul spaţiului (măsurători la faţa locului) şi trasarea direcţiilor generale de amenajare;

• soluţionare: corelarea datelor de pe teren cu nevoile clientului, concretizate în planuri şi vederi 3D sau în schiţe;

• livrare şi montaj oriunde la nivel naţional.

3541329Or. Chişinău, str.Maria Drăgan 11 / 1

Tel:+373 606 68 500

022-42-16-72 / fax:42-25-27

email: [email protected]

[email protected]

www.stejaur.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin