Mojito#1, restaurantul care prezintă un duet impunător dintre bucătăria europeană și cea japoneză

Putem spune că Mojito#1 Live sushi bar and gastronomic restaurant, aflat pe artera principală a Chişinăului, a devenit o destinaţie iconică pentru întâlnirile cu prietenii – aici lumea vine să ia prânzul, iar serile și în weekend, pentru distracţie.

image-2_optE o destinaţie pentru preparty, un local ce predispune spre relaxare și comunicare, unde se găteşte gustos şi unde diversitatea băuturilor este uimitoare. Meniul este extrem de atractiv la Mojito, prezentând cu perspicacitate un duet impunător dintre bucătăria europeană și bucătăria japoneză, ambele într-o varietate largă. Misiunea Mojito include şi iniţiativa de a cultiva arta preparării cocteilurilor. În acest scop, de curând, a fost deschis Mojito#2 Cocktail bar and Event area – care este gândit exclusiv pentru distracţie, o locaţie pentru cocteiluri. Doar la Mojito #2 poţi să-ţi personalize-zi băutura din pahar.

img_4875_optAlex Man, interpret:

Sunt un mare gurmand, îmi plac bucatele gătite gustos, cu un plating atractiv și sunt entuziasmat de fiecare dată când descopăr un gust nou. Or, în bucătărie, ca şi în muzică, contează enorm echilibrul şi aranjamentul. Nu pot să zic că am preferinţe mai deosebite, nu iau avionul spre Italia ca să-mi îndeplinesc pofta de fructe de mare, dar sunt selectiv la ce mănânc, aleg calitatea.

Se întâmplă destul de des să vin la Mojito la fel ca foarte multă lume de la noi din oraș, iar din moment ce revin aici cu drag, nu mai sunt necesare cuvintele.

 

 

 

 

 

Adresa:

Mojito#1 Live sushi bar and gastronomic restaurant,

bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 152, tel: +373 60 191111

Mojito#2 Cocktail bar and Event area,

bd. Moscovei 11/5, tel:+373 68 500050

Autor: Doina Popa; Coordonator: Virginia Braga; Fotograf: Veaceslav Zibalo

Abonează-te la articolele

Vip Magazin