Moldoveanca Elvira Jain – apariție superbă la festivalul de film de la Cannes (Foto)

Moldoveanca Elvira Jain a hipnotizat și în acest an cu apariția sa superbă, la festivalul de la Cannes. Super modelul a pășit pe covorul roșu asemenea vedetelor internaționale  din industria filmului.

Moldoveanca  a optat pentru o ținută ieșită din tipare. Rochia cu trenă imensă este semnată Barbara Rizzi – brand de lux din Italia. Pentru a completa look-ul modelul a ales niște bijuterii „Damiani” – un alt brand  italian. De coafură și machiaj a avut grijă Elena Zhosan.

Elvira Jain este o moldoveancă stabilită de ani buni în Dubai.

Aceasta a dat lovitura în industria modeling-ului din afara țării. Elvira a putut fi admirată în reviste ca Vogue, Harper’s Bazaar, Viva sau Esquire.

Până acum, Elvira a colaborat cu nume grele din industria modei: Armani, Dior, Van Cleef and Arpels, Lacoste, Etro, Guess, Dolce&Gabbana, Chanel, Chopard, Philipp Plein, Ted Baker.

„Italia, România, Singapore, Grecia, Turcia, India, EAU, Spania… și lista țărilor unde mi-am dezvoltat cariera poate continua. Am călătorit mult, dar și am muncit. India mi-a adus iubirea! O agenție din această țară căuta modele cu trăsături indiene și eu m-am încadrat în parametrii lor. Am stat o lună și jumătate în India. În cadrul unui eveniment, l-am întâlnit pe soțul meu, indian. Cred că soarta a făcut ca noi doi să fim la locul și la momentul potrivit”, a povestit Elvira în numărul August-Septembrie  2021, al revistei VIP magazin.

Mai multe detalii despre povestea de viață a Elvirei Jain poți afla din emisiunea „Neredactat cu Rodica Ciorănică”.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin