Nicolae Petraşcu, „Omul Anului 2016” la categoria Hoteluri & Restaurante

Este omul care stă în spatele cunoscutului restaurant Casa Nunții „Noroc”.
Cu ambiție și curaj, acest domn a construit o poveste de succes în domeniul localurilor selecte din țară, iar mulțumirea clienților este, cu adevărat, o confirmarea profesionalismului echipei pe care a creat-o.

E de părere că reușita afacerii pe care o gestionează se datorează oamenilor care muncesc pentru confortul oaspeților restaurantului. Din anul 1995, consolidează numele Casa Nunții „Noroc” prin dedicare și prin implementarea inovațiilor în materie de localuri pentru petreceri. Familia i-a fost pilon de încredere în mersul bun al lucrurilor.

Succesul lui începe mult mai devreme, când, după absolvirea studiilor de comerț (1972), apoi a celor de la USM, a fost avansat din postura de șef-adjunct de producere în cea de șef al Direcției de alimentație publică a Chișinăului.

„Mă bucur mult de încrederea pe care ne-o acordă clienții alegând să își petreacă evenimentele de suflet în restaurantul nostru. Același sentiment îl am când o parte dintre ei revin cu același scop, recomandându-ne în calitate de gazdă a celor mai frumoase petreceri și prietenilor lor”, spune domnul Petrașcu.

Anul 2016 a reconfirmat fidelitatea oaspeților Casei Nunții „Noroc”, precum și responsabilitatea echipei acestui local.

Domnul Petrașcu este de părere că pentru a fi cel mai bun în domeniul tău, sunt necesari mai mulți factori: calitate, profesionalism, aplicarea inovațiilor, simțirea pulsului echipei pe care o conduci și motivarea oamenilor să te aleagă pe tine.

Casa Nunții „Noroc” a devenit un adevărat fenomen, un local respectat și solicitat de multă lume pentru a avea parte de cele mai frumoase petreceri. Să creezi un brand și, mai ales, să îl menții atâta timp în topuri e mai mult decât o performanță, iar Nicolae Petrașcu știe deja cum e să fii cel mai bun.

2016061111371986_fmt1

Fişier

Director S.A. „Restaurantul Casa Nunţii Noroc”

Data și locul nașterii: 14 iunie 1953, Mileștii Mici, Ialoveni

Studii: superioare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: arhiva personală

Abonează-te la articolele

Vip Magazin