Nunta anului în România! Smiley și Gina Pistol au spus „DA” (Foto)

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Au fost mereu discreți și și-au trăit fericirea în liniște și intimate. În acest weekend artistul și prezentatoarea tv au mers, în sfârșit, în fața altarului.

Gina și Andrei sunt împreună de șase ani și au împreună o fetiță.

Cuplul s-a căsătorit sâmbătă, 27 mai 2023. Pe conturile lor de socializare, au împărtășit câteva imagini cu ei, iar astfel fanii au putut vedea ținutele pe care le-au ales, dar și locația superbă pentru petrecere.

La cununia civilă, prezentatoare TV a arătat superb într-o rochie cu dantelă în zona bustului și mâneci largi pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale cu perle Jimmy Choo.

Smiley a ales un costum bej, over size.

„Doamnelor și domnilor, sub privirile dumneavoastră Doamnaaaaaa și Domnul Mariaaaaa, adică NOI DOI! Fericiți și recunoscători pentru al nostru „împreună”, pentru o zi superbă, cu atât de multe detalii brodate cu grijă. Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, și grădină, dar ce n-avem. Să fie dans, să fie party, să fie familie!”, a scris Smiley pe Instagram.

Gina Pistol a ținut să transmită și ea un mesaj înainte de petrecere.

„Aceștia suntem NOI DOI emotionați și fericiți, soț și soție, cu câteva clipe de liniște înainte de venirea invitaților și de startul petrecerii. (…) Ne bucurăm pentru toate, tragem aer în piept și începem petrecerea!”

Printre invitați s-au numărat o mulțime de vedete din România, precum: Andra, Delia, Adela Popescu, Horia Brenciu, Lora, Mihai Petre, Adelina Pestrițu și mulți, mulți alții. Desigur, o invitată de onoare a fost și micuța Josephine.

La petrecerea Gina a optat pentru o altă rochie. Creația seamănă izbitor cu o rochie pe care a purtat-o acum câțiva ani Angelina Jolie.

Smiley a surprins și el. Artistul a purtat un sacou pe care erau imprimate o mulțime de poze cu el și soția sa.

Foto: Facebook/Instagram

Abonează-te la articolele

Vip Magazin