Olena Zelenska a oferit un interviu emoționant pentru BBC: „Am nevoie de soțul meu…”

Prima-doamnă a Ucrainei a oferit un interviu emoționant pentru BBC. Olena Zelenska a vorbit despre impactul emoțional major pe care războiul din Ucraina l-a avut asupra familie sale.

Prima-doamnă a mărturisit că îi este foarte greu fără soțul ei alături și incertitudinea legată de viitorul copiilor săi.

„Poate sună egoist, dar am nevoie de soțul meu, nu de o figură istorică, alături de mine. Dar rămânem puternici, avem putere atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Sunt sigură că ne vom descurca împreună.

„Eu cred în el și îl susțin. Știu că are suficientă putere. Pentru orice altă persoană pe care o cunosc, cred, ar fi mult mai greu această situație. El este într-adevăr o persoană foarte puternică și rezistentă. Iar această rezistență este ceea ce avem cu toții nevoie în acest moment.”

„Nu locuim împreună cu soțul meu, familia este separată. Avem ocazia să ne vedem, dar nu atât de des pe cât ne-am dori. Fiului meu îi este dor de tatăl său”, a declarat ea.

„Mă doare să văd că copiii mei nu plănuiesc nimic. Fiica mea are 19 ani. Ei visează să călătorească, să aibă senzații noi, emoții. Ea nu are o astfel de oportunitate. Există limitări în timp în ceea ce îți poți permite, ele există și încercăm cumva să trăim în interiorul lor, a mai mărturisit soția lui Volodimir Zelenski.

Povestea celor doi a început în anul 1995, când Zelenski – pe atunci student la drept – a rugat-o pe Olena să îi împrumute o casetă video pe care o avea asupra sa, deși vizionase filmul de opt ori înainte. Totul, pentru a avea o scuză pentru a-i cere numărul de telefon și a putea reuși să i-l returneze. Dragostea a înflorit, Volodimir descriind chiar că „s-a îndrăgostit profund, irevocabil” de Olena, confom Daily Mail.

În următorii câțiva ani, prietenia lor s-a transformat într-o relație adevărată. Totuși, până a ajunge să se căsătorească Olena a trebuit să fie destul de răbdătoare cu Volodimir, acesta nu se grăbea să ajungă în fața altarului și nici să devină tată, deoarece era foarte concentrat pe cariera sa.

Amândoi au avut cariere de succes în comedie. Zelenski a fondat o firmă de producție, Studio Kvartal 95, unde soția sa a devenit scenarist. Putem spune că ea a fost un pilon foarte important în cariera și popularitatea soțului ei. Cei doi s-au căsătorit în 2003, și acum au doi copii.

Surse: digi24.ro

Abonează-te la articolele

Vip Magazin