Olesea Ghilaș – Business | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: Proprietara “Casa Keia”;
Data și locul nașterii: 06.09.1977, or. Chișinău
Studii: Facultatea de Drept, USM; Magistru în Psihologie
Coordonare: Iuliana Mămăligă
Foto: Anastasia Kashina

Olesea Ghilaș e omul cu energiile în buzunare, cu regăsiri de sine și optimism. Chiar și într-un an pandemic, a dat dovadă de flexibilitate și spirit rece pentru a mișca lucrurile din loc la „Casa Keia”. Chiar dacă linia vânzărilor uneori a avut o pantă descendentă, Olesea a prins momentul și a redresat evoluția alături de echipa show room-ului. Și aici, lumea online-ului și-a arătat adevărata forță, vânzările și prezența „Casa Keia” fiind redirecționate către mediul virtual.

ANUL 2020 A FOST UN AN BUN, chiar dacă vânzările produsului într-o anumită zonă au scăzut. Totuși, acest an ne-a făcut să ne reorientăm la ceea de ce are nevoie cel mai mult clientul. Am revizuit partea cu online, am lucrat asupra paginii web și am fixat accentele pe produsele de care erau interesați clienții în perioada de carantină. Partenerii au fost înțelegători, la fel ca și noi. Nu pot să spun că am făcut „altfel”, dar am amplificat atitudinea și grija față de client. În virtutea perioadei pandemice în care trăim, fiecare dintre noi avem nevoie de mai multă grijă și dragoste.

„TRĂIEȘTE AICI ȘI ACUM. NU ȘTII CE POATE FI MÂINE”, este lecția de care știam din teorie, dar anul 2020 ne-a arătat că ea trebuie transformată și în practică. Cum spuneau înțelepții, Carpe Diem. Mulți dintre noi erau fericiți și nu știau, sau, erau fericiți și nu prețuiau.

AM ÎNCREDERE ÎN ECHIPA MEA DE LA CASA KEIA. Atunci când angajezi pe cineva, îl iei pentru ca el să vină cu soluții și să nu aștepte ca tu să-i spui ce să facă. Sunt încojurată de oameni profesioniști, îi respect și îi ador din toată inima mea.

SUNT O FIRE COMUNICABILĂ, DESCHISĂ, DAR UNEORI SCEPTICĂ! Pun multe lucruri la îndoială și verific pentru a fi sigură! E un mare efort în a te înțelege pe tine, însă totodată cunosc cât de frumos este să-ți știi fiecare parte din ceea ce ești pe interior, dar și pe exterior. Este ca și cum ai cunoaște un univers infinit, plin de viață, frumos și plin de resurse. În același timp, îmi place să descopăr, să mă descopăr, să împărtășesc oamenilor informațiile mele. Paralel cu munca de la showroom, mai sunt și life couch și trainer motivațional. Promovez echilibrul și tendința de a aduce schimbări frumoase în viața oamenilor. Ador comunicarea cu femeile, dar cel mai mult îmi plac transformările și ceea ce se întâmplă în viața lor în urma trainingurilor organizate de mine în acel loc magic, Goretreathouse. Mereu afirm: „Când educi o femeie, educi o generație întreagă.” Aici este toată esența acelui efort pe care-l depun.

CEA MAI MARE PASIUNE PE CARE O TRĂIESC DE 20 DE ANI ESTE SOȚUL MEU. Pentru el mereu am timp, ceașca de cafea de dimineață, un prânz spontan în timpul zilei servit în oraș – pot anula orice pentru a petrece timpul cu el.

CEA MAI GREA hotărâre a fost să fac câteva traininguri online și să decid în totalmente când îmi doresc să fac ceea ce îmi place cel mai mult, nu doar ceea ce trebuie.

EU CRED ÎN PUTEREA MEDITAȚIEI. Chiar mi-aș dori ca fiecare persoană să posede aceste cunoștințe și încercând o singură dată acestă practică, să aducă în fiecare zi acea stare de „bunătate iubitoare”.

NU ÎMI PLAC AȘTEPTĂRILE, eu fac tot ce trebuie să fac și va fi așa cum trebuie să fie. Sunt conștientă de acest lucru, viața nu este ceea ce se petrece pe parcurs, dar reacția noastră la cele întâmplate. 

VISUL MEU este să călătoresc și să vizitez cât mai multe țări. 

AM FOST CRESCUTĂ PRIN POVEȘTI, iar în toate poveștile eroina principală se căsătorea și „… au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Prin urmare, visul meu s-a îndeplinit și urmează să-l trăiesc în continuare.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin