Olga Beznos: Femei înțelese de femei | #womeninspire

Fondatoarea studioului „Beznos Studio”

Să crești o afacere de la zero și, mai ales, să reușești să o transformi într-un nume și un brand, este o adevărată performanță. Olga Beznos este cea care, din mare dragoste pentru meserie, a creat propriii pigmenți, iar mai nou și-a dotat studioul cu un laser performant pentru înlăturarea vechilor tatuaje. Este de 12 ani în sfera micropigmentării, iar portofoliul ei adună peste 15 000 de cliente! Deci, este femeia care chiar știe ce vrem noi!

Bărbații ar trebui să se pună de multe ori în pielea noastră.

Olga, îți place să fii lider și să mergi pe cărări nebătătorite. De unde aceste calități?

Îmi place să pășesc pe drumuri noi deoarece sunt sigură că acestea pot fi mult mai bune decât cele pe care merg toți. Iar despre a fi lider, trebuie să vă spun că e destul de ușor atunci când ai un colectiv ca al meu. Sunt calități pe care cred că le-am moștenit de la mama, dar și care le-am învățat din viață. Mama e cea care a fost tot timpul autoritară și lider în familie.

Despre tine e puțin să spunem că faci micromigmentare. Tu faci treninguri internaționale la tema asta, cercetezi, inventezi vopsele magice. Ești o neliniștită care își iubește munca. Tu cum te vezi? 

Micropigmentarea este o temă aparte, e mult mai mult decât o pasiune. Cred că puțini oameni își permit în viață un job pe care să-l facă copleșiți de atâta satisfacție.

Ne povesteai într-un interviu pentru RED că mai ai de lucrat asupra felului în care îți gestionezi propriul timp, pentru că nu ai vrea să te trezești într-o zi că au crescut copiii fără tine. Ai reușit să le împaci pe toate?

Într-adevăr, timpul este foarte puțin și, din păcate, timp pentru familie găsesc tot mai greu… Sper că voi reuși să stabilesc un echilibru între job și oamenii cei mai scumpi.

Vacanța cu soțul tău, fără copii. A avut loc în vara asta? Știu că e o regulă pe care nu o încălcați. 

Vacanța cu soțul meu a avut loc și în această vară și copiii deja sunt obișnuiți, e ok și pentru ei.

Ce înseamnă dragostea de sine atunci când vine vorba de noi, femeile? 

Cred că nu e doar despre a merge să te răsfeți la cosmetolog, la un SPA sau la un shopping. E și despre respectul de sine, acceptare și neacceptarea umilinței din exterior.

Regreți vreo pagină din trecut, pe care azi o consideri pierdere de timp?

Absolut nimic! Consider că orice pagină din viața mea a fost o lecție învățată și fiecare și-a avut un sens.

Dacă nu s-ar fi descoperit micropigmentarea, dacă nu ai fi fost numărul 1 în această meserie, cum ar fi arătat azi vața ta? Te-ai întrebat vreodată?

De multe ori. Dacă nu aveam habar de permanent make-up, cred că aveam vreun magazin.

Cea mai fericită zi din cariera ta?

Când am luat locul 1 la Campionatul de la München. Și fericite sunt zilele când merg la perfecționări. Sunt contexte în care îmi perfecționez jobul și pot oferi femeilor și mai multe pentru a fi cât mai frumoase.

Care sunt lucrurile pentru care ai vrea să mulțumești familiei tale? 

Pentru răbdare, înțelegere, susținere, alinare și încredere. Familia este motivația și inspirația mea.

Cum e într-o afacere în care bărbații nu au loc nici în rândul clienților, nici alături de voi?

Super! Mai ales pentru soții noștri. Dar în ceea ce mă privește, îmi ajung și femeile.

Arăți minunat. Ai timp de sport, masaj, jogging?

Timp de sport nu prea am, din păcate, dar acesta este următorul pas pe care vreau să-l fac. Ședințe de masaj fac de 2-3 ori pe an. Cu regularitate.

Care este cel mai prețios sfat sau lecție de viață pe care l-ai primit vreodată? 

Să nu regret nimic și să fac cât mai multe posibil, pentru că viața este foarte scurtă.

Ai înțeles ce își doresc femeile?

Femeile își doresc să fie iubite și înțelese chiar și de femei, nemaivorbind de faptul că bărbații ar trebui să se pună de multe ori în pielea noastră. Din practica mea, contactând în timp cu peste 15 000 de cliente, vă dați seama că aproape pe fiecare o întreb ce-și dorește ea de fapt și răspunsul mi l-am dat deja eu.

Bărbații ar trebui să se pună de multe ori în pielea noastră.

text: Rodica Ciorănică, Foto: Dragosh Cojocaru, Anna Sherbatiuk

#contur

Abonează-te la articolele

Vip Magazin