Olga Iftodii, femei cu un spirit managerial de invidiat!

Olga face parte din categoria femeilor rare și frumoase, puternice, care ştiu cum să iasă învingătoare din orice luptă. Iar dacă eșuează, pot transforma rateul într-o lecție prețioasă. Energia de blondă focoasă şi spiritul managerial fac un binom periculos de interesant. Însă în spatele acestui tablou perfect stă o muncă de titan, urcușuri și coborâșuri, teste și lecții pentru a oferi societății cele mai bune produse și servicii. Olga știe cum. Da.

Olga L. Iftodii: Manager General al Rețelei de cluburi „Aquaterra” și al rețelei de Grădinițe „Star Kids”, coordonator de proiect „Oasis Apartments”

Marele Dalai Lama spunea: „Oricât de comod nu ai sta, piciorul va amorți. Trebuie să schimbi poziția”. Tind să cred că în viață e la fel. Metamorfozele sunt frumoase. Dacă nu le faci, riști să rămâi blocat, și tu, și sufletul tău. E vital să schimbi lucrurile, și tot acest proces e firesc. Nu îmi pare normal să fii ca o albină prizonieră într-un borcan cu miere. Toate sunt schimbătoare și trecătoare, nu fi robul trecutului încercând să ghicești viitorul. Contează să schimbi ceva și să nu îți fie teamă. După 14 ani de servicii hoteliere am înțeles că trebuie să încerc alt drum. Am lăsat gândurile libere spre Univers și am primi oferta de la „Aquaterra”.

Oamenii clubului „Aquattera” știu să prețuiască timpul, spațiul personal, serviciile de top și angajații calificaț. E o reușită a întregii echipe și sunt mândră de ea.

Proiectul „Oasis” este și el un copil de suflet. Mă simt ca o mamă acum! Am depus mult suflet să-l cresc, dezvolt, iubesc. Visam la un apartament nou, diferit de ce ne oferă acum alte proiecte imobiliare din țară. Visam la o panoramă superbă a Chișinăului, la o casă unde va fi tot ce e necesar pentru un trai confortabil și eu îl voi crea.Casa mea de suflet, în trei cuvinte. La Eldorado Terra simt că sunt un izvor de idei și inspirație. Mă încarc din plin cu stări de mândrie, de bucurie că particip la nașterea celui mai ambițios cartier rezidențial din Chișinău.

Principiile mele în afaceri sunt concrete și fără prea multe abateri. Clientul e mereu corect, noi vindem emoții. Nu prea mă ghidez după reguli, cât după intuiție. Apropo, intuiția e un ghid bun pentru mine atât în viață, cât și în business. Și e o chestie ce nu o prea întâlnești în cărți. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru ceea cine sunt acum.

Eșecuri? Nu am. Ele sunt lecții oferite de viață. Mulțumită lor noi creștem și devenim mai puternici. Eu așa cred.

La începutul carierei… Oh! Eu nu visam o carieră. Viața mea s-a completat ca un puzzle, toate au venit la timpul lor, firesc. La vârsta de 17 ani eram omul potrivit la locul potrivit. An de an simțeam că mă dezvolt, cresc, devin mai puternică, mai profi. Mereu am avut ce îmi trebuie, pentru fiecare etapă din viață. Dacă lipsea ceva, nu mă urcam mai sus.

Cartea mea preferată nu e doar una. Sunt multe și bune. Din fiecare am învățat câte ceva. La moment nu prea mă dau în vânt după cărți de beletristică. Prefer mult să citesc despre psihologie. Acum am pe noptieră lucrarea lui W. Timothy Gallwey „Jocul interior și stresul”.

Fericirea e un sentiment relativ. O femeie fericită poate să-și ghideze viața după bunul său plac, după regulile ei. Așa sunt și eu. Nu sunt omul cu planurile minuțioase și rigide. Nu prefer să am viața pe puncte. La mine e totul ca în aforismul latin „Carpe Diem” (n.r. trăiește clipa). Sunt omul cu spontanietatea, aici și acum, fapt valabil și în afaceri.

Nu mă inspiră nimeni, dar sunt oameni care mă motivează. Învăț de la ei cum să merg mai sus, să am dorința de a avansa și de a oferi părinților mei o bătrânețe decentă. Vreau să călătoresc și mai mult, să văd lumea, să îmi extind orizonturile pentru că ele a naibii sunt de interesante și aventuroase!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin